Lepota

Osušila se! Marija Serdar iz Pinkovih zvezdica nestala, pa smršala preko 25 kilograma! Pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Promena Marije Serdar velika je

Osušila se! Marija Serdar iz Pinkovih zvezdica nestala, pa smršala preko 25 kilograma! Pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Sedam godina je prošlo otkako je Marija Serdar odnela pobedu u muzičkom takmičenju namenjenom najmlađima "Pinkove zvezdice". Obećala je tada tek 13-ogodišnja buca da će sve učiniti kako bi joj stas bio jednako reprezentativan kao i glas i da će smršati prvenstveno zbog svog zdravlja, ali i iz poštovanja prema publici. U susret novog sezoni popularnog takmičenja svi su pohitali da provere je li Marija ispunila dato obećanje, a zaključak je da je učinila i više od očekivanog i potpuno se transformisala. Promena Marije Serdar nema koga nije prijatno iznenadila.

Pročitajte: Muž je prevaziđena kategorija! Fotografije Jovane Joksimović u provodu zapalile internet, evo ko je sad mazi po kolenima

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌕 (@marija_serdar)

 

Više na tu temu a o talentovanoj mladoj pevačici može se saznati putem "Instagrama" gde je ona vrlo aktivna. Zahvaljujući upornosti i rigoroznoj dijeti Serdarova se stesala. U licu se dosta promenila, stoga je njena lepota tek sad došla do izražaja. Dvadeset pet kilograma zvezdica je skinula i nema nameru tu da stane. San joj je da bude vrlo vitka, poput manekenke i na dobrom je putu to da ostvari, takođe ona ima u planu da poradi i na obrazovanju pre nego što se posveti muzici.

- Planiram da okončam srednju školu i volela bih kasnije da fakultet završim u inostranstvu - rekla je Marija svojevremeno.

Pročitajte: Marija Kilibarda se pohvalila divnim vestima: Beba je stigla u dom (FOTO)

 

Promena Marije Serdar u fizičkom izgledu, po mišljenju mnogih, dokaz je da je za mladu pevačicu samo nebo granica, te da će lako stići do ostvarenja ostalih svojih snova.

Pročitajte: Prelepo: Marija Kilibarda tetka po drugi put, beba je stigla

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌕 (@marija_serdar)

 

Komentari (0)

Loading