Celebrity News

Svi su drugi osim njega SMEŠNI: Rada se vratila OVOJ bivšoj ljubavi, ponovo je nasmejana kao kad smo je prvi put upoznali (FOTO)

Odluka Rade Manojlović da se vrati bivšem zaintrigirala je medije

Svi su drugi osim njega SMEŠNI: Rada se vratila OVOJ bivšoj ljubavi, ponovo je nasmejana kao kad smo je prvi put upoznali (FOTO)

Odluka Rade Manojlović fanove ostavila bez teksta.

Više od godinu dana atraktivna Četerežanka u žiži je medijskog interesovanja, a sve zbog toga što je sa aktuelnim emotivnim partnerom Harisom Berkovićem prestala u javnosti da se pojavljuje. Odmah se posumnjalo da je sa njim prekinula, što je rezultiralo lavinom tekstova o njeni bivšima. Tek što prestanu pisanja o tome da je sa Milanom Stankovićem ona obnovila romansu, otpočnu nove spekulacije vezane za Momira Gajića, dok uporedo novinske članke ne prestaju da ispunjavaju priče o njenom i Harisovom raskidu i pomirenju.

Pročitajte:Obećala je da S NJIM neće više nikad! Rada Manojlović ponovo sa bivšim, uslikan ispred njenog stana (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Budući da nije sklona demantima pevačica folk muzike izbegavala je da bilo koji od pomenutih navoda proglasi netačnim, čime je nehoteći podgrevala nova nagađanja o svom emotivnom životu. U neko doba, međutim, kada je narodski rečeno "dara prešla meru" počela je vrlo ozbiljno da se bavi time kako je mediji vide i predstavljaju. Za početak na društvenm mrežama osvanula je odluka Rade Manojlović da prizna sve vezano za romansu sa Harisom. U kratkom obraćanju pratiocima ona je poručila da nije više Berkovićeva devojka, te da život dalje nastavlja sama.

Pročitajte: Dosta mi je da ja ispadam ZLA SESTRA: Rada Manojlović prvi put o SVAĐI sa bratom, za sve je kriva ONA (FOTO)

Instagram

 

Velika većina pevačicine publike tada se rastužila, čemu svedoče brojne poruke podrške koje je ona narednih meseci dobijala. Pisma u kojima su fanovi Radu nenamerno svakodnevno podsećali na divan period proveden sa Berkovićem očigledno je uticao na to da mu se ona vrati. 

Pročitajte: Nije dugo patio: Haris preboleo Radu uz 15 godina stariju devojku, roditelji očajni

Instagram

 

Zaljubljeni partneri uslikani su pre nedelju, dve na zajedničkom nastupu. Budući da su po raskidu to izbegavali, ovo je u neku ruku bila prva potvrda obnova njihove romanse, a pre neki dan stigla je i druga. Naime, Manojlovićeva je posle dužeg vremena objavila zajedničku fotografiju sa Harisom i deo duetske numere, koju je publika obožavala.

Poklon fotografije doma Rade Manojlović u Četerežu

 

Komentari (0)

Loading