Celebrity News

Ko bi rekao da Zorica Brunclik voli fudbalere? Ovaj naš poznati sportista je otac Brunclikove najstarije ćerke, svi ga znate (FOTO)

Bivši partner Zorice Brunclik svojevremeno je bio uspešan sportista

Ko bi rekao da Zorica Brunclik voli fudbalere? Ovaj naš poznati sportista je otac Brunclikove najstarije ćerke, svi ga znate (FOTO)

Na sam vrh domaće estradne scene vinula se sedamdesetih i osamdesetih godina gde je do danas i opstala, a iza sebe ima nebrojeno hitova nezaobilaznih na svim veseljima i proslavama. Svojom bogatom karijerom i pesmama koje žive, i živeće stekla je veliko poštovanje kako među kolegama tako i mnogobrojnom publikom koja decenijama prati njen rad, a ono što je takođe nezaobilazna i javnosti veoma interesantna tema jeste i ljubavni život Zorice Brunclik. Svima je dobro poznato da folk diva već godinama uživa u braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, a mnogi njihov odnos smatraju najskladnijim na estradi, dok za njihovu ljubav kažu da je neverovatno jaka. Ipak, pre nego što se 1985. godine udala za Kemiša, Zorica je dva puta bila u braku, prvo sa Zoranom Tutićem, a zatim i sa Ljubom Kešeljem koji su takođe harmonikaši. Iz sva tri braka pevačica ima decu, Kemišu je rodila ćerku Zlatu, Zoranu sina Đorđa, a Ljubi ćerku Miljanu, a ono što je u javnosti manje poznato jeste da je pre toga bila u vanbračnoj zajednici. Bivši partner Zorice Brunclik nije muzičar, već nekadašnji sportista, a sa njim je 1977. godine dobila ćerku Mariju.

Pročitajte: Najbolnija tačka Zorice Brunclik - Istina o lošem odnosu sa ćerkom Marijom

youtube printscreen

 

Reč je, naime, o Ahmedu Ćeloviću fudbaleru iz Priboja, koji je kasnije igrao i za fudbalski klub Rijeka. Velika ljubav među njima nije bila krunisana brakom, a dobro upućeni tvrde da je sve pesme koje je snimila krajem sedamdesetih Zorica posvetila upravo Marijinom ocu.

Pročitajte: NEMA OPROŠTAJA - Ovo su SMS poruke zbog kojih su se zamrzele i zauvek zaćutale Ana Bekuta i Zorica Brunclik

 

Iako se bivši partner Zorice Brunclik nikada nije eksponirao u javnosti, a Zorica je retko o njemu pričala, ona nikada nije krila ovaj deo prošlosti, kao što ni od ćerke nije tajila ko joj je otac.

Komentari (0)

Loading