Lepota

Ćerka Zlata nagovorila Zoricu da promeni lični opis: Stigla prva fotografija novog lica slavne pevačice, prepoznajete li je?

Izgled Zorice Brunclik uvek je u skladu sa prilikom

Ćerka Zlata nagovorila Zoricu da promeni lični opis: Stigla prva fotografija novog lica slavne pevačice, prepoznajete li je?

Vrlo kratko tokom karijere Zorica Brunclik imala je crnu kosu, kada se u pink nijansu ofarbala postala je prava medijska senzacija a i dan-danas zahvaljujući tome ona se izdvaja od drugih koleginica. Izgled Zorice Brunclik upečatljiv je i poseban i prati njen karakter, ali je samo jedna od stavki kojom estradna umetnica pleni. Raskošni glas, muzički talenat, harizma, hitovi koje je godinama nanizala, prepune hale i dvorane stavke su koje je čine kompletnom umetnicom.

Pročitajte: Skoro tri decenije stara fotografija: Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš na početku braka izgledali su potpuno drugačije

ATA Images

 

Ne sme se zaboraviti napomenuti i to da je Zorica pre svega supruga i majka, koja svoj estradni izgled uvek prilagođava i ovim dvema ulogama. Nikada Brunclikovu nećete videti u previše otvorenim, degutantnim komadima, naprotiv na njoj su uglavnom skupocena odela i haljine koje ona upotpunjuje takođe vrlo vrednim asesoarom, a sve to ne bi imalo nikakvog smisla niti efekta da ona ne radi na svojoj lepoti, tačnije  nezi lica i tela.

Pročitajte: NEMA OPROŠTAJA: Ovo su SMS poruke zbog kojih su se zamrzele i zauvek zaćutale Ana Bekuta i Zorica Brunclik

 

 

Ćerka Zlata, koja je šminker poslednijh godina zadužena je za njen make up, pa i savete za negu lepote. Nagovorila ju je na blažu šminku, hajlajter ali i baršunaste obrve, koje joj divno stoje. Kada smo svojevremeno Zoricu pitali kako joj polazi za rukom da sačuva mladolikost i jedrinu kazala nam je da je redovno odlazi na tretmane u beauty centrma, da su maskice, pilinzi, masaže osnovna stvar njene nege, kao i kremice, antiridi i slično:

- Pa šta ću drugo da radim osim da se negujem. Deca su otišla svako na svoju stranu, istina je da dosta radim, ali to su uglavnom dani oko vikenda, stoga ostatak vremena provodim tako što vodim računa o sebi. Smatram da svaka žena koliko god da je zauzeta mora da izdvoji trenutke za sebe.

Pročitajte: Obrt! Zbog Kemiša 30 godina nisu pričale, ali Vesna Zorici sada poručuje: Videla sam sve, ne znam zašto si to uradila?

 

 

Izgled Zorice Brunclik za svaku je pohvalu, a mnogi tvrde da upravo tako kako ona izgleda treba da izgleda žena u njenim godinama, supruga, mama četvoro, pa i baka koja drži do sebe.

Komentari (2)

Loading
Јела

09:51 23.12.2022

Јеврејска циганка,ругоба једном речју,ми нисмо имали Србе у Србији нигде ни на каквом положају,очистити ову багру хазарски под један!