Celebrity News

Šta bi ovo? Supruga Milana Kalinića posle godinu dana u javnosti, svi su se gurkali kad su videli šta je obukla i kako izgleda u licu (FOTO)

Milan i Sandra Kalinić oduševili su sve prisutne

Šta bi ovo? Supruga Milana Kalinića posle godinu dana u javnosti, svi su se gurkali kad su videli šta je obukla i kako izgleda u licu (FOTO)

Petar Đorđević

Milan i Sandra Kalinić više od petnaest godina u skladnom su braku, a da vreme nije učinilo da njihova ljubav izbledi, uvere nas svaki put kada se negde pojave zajedno, što je bio slučaj i sinoć na stand ap - u popularnog Nikole Đurička čiji je nastup okupio veliki broj poznatih lica.

Da i te kako ima čime da se ponosi, jedan od najduhovitijih glumaca nikada nije krio, te sa svojom lepšom polovinom on često prisustvuje gradskim dešavanjima, a sinoć su Milan i Sandra Kalinić svojim pojavama sve prisutne ostavili bez daha.

Pročitajte: Fotografija je dokaz - Sandra nije jedina žena u životu Milana Kalinića, potpuno je bespomoćna

Ata Images

 

Raspoloženi supružnici pozirali su okupljenim fotoreporterima, a pored izrazito pozitivne energije koju emituju, oni su privukli pažnju i svojim usklađenim modnim kombinacijama, te su komentari da savršeno idu jedno uz drugo, bili neizbežni.

Pročitajte: TRUDNA supruga Milana Kalinića - Sandri stomačić divno stoji, Milan je nežno grli! Pogledajte fotku srećnog para

Ata Images

 

Tamne boje bile su njihov izbor za ovu priliku, te su oboje preko kežual outfita odenuli moderne dugačke kapute, neizbežne u ovim hladnim zimskim danima, i dok se Milan odlučio za crni, njegova supruga ponela je tamno sivi.

Pročitajte: Supruga Milana Kalinića donela KRAJNJU ODLUKU, menja dom - Par pokušava da se dogovori gde će živeti deca

Ata Images

 

Iako ne preterano upadljivo odeveni, Milan i Sandra Kalinić, slobodno se može reći bili su zvezde večeri, a posebnu pažnju privukla je prirodna lepota i mladalački izgled glumčeve supruge za koju vreme kao da je stalo.

Pročitajte: Šta ovo bi? Supruga Milana Kalinića glavna meta ogovaranja, pogledajte samo kako se obukla (FOTO)

Ata Images

 

- Nema osobe, ajde muškarci, ne bi sigurno pričali meni jer sam joj muž, ali interesantno je kako svaka žena, žene koje fenomenalno izgledaju, kako se oduševljavaju i dive mojoj ženi. Ali meni to ne treba niko da kaže, ja gde god da se pojavim sa Sandrom, koliko god tu ima prelepih žena, moja Sandra je ili najlepša ili među dve, tri najlepše, ja sam subjektivan, ali stvarno je tako - rekao je jednom prilikom voditelj o svojoj Sandri koja često dobija komplimente na račun savršenog izgleda.

Pogledajte kako izgleda majka Milana Kalinića

Komentari (1)

Loading