Lepota

Savršeni stajling Slobode Mićalović ovog puta u drugom planu! Svi pričaju o estetskim korekcijama koje je na sebi odlučila da uradi (FOTO)

Izgled Slobode Mićalović uvek privlači pažnju

Savršeni stajling Slobode Mićalović ovog puta u drugom planu! Svi pričaju o estetskim korekcijama koje je na sebi odlučila da uradi (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Pored raskošnog talenta popularna glumica i supruga Vojina Ćetovića svojom prirodnom lepotom pleni gde god da se pojavi i uprkos tome što je ušla u petu deceniju života ona i dalje blista mladalačkim sjajem, pa samim tim i izgled Slobode Mićalović nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Majka dve devojčice poznata je i po jednostavnom, ali veoma istančanom smislu za modu, a u njenom stilu odevanja koji se izdvaja u moru trendova mnoge dame često pronalaze nepresušnu inspiraciju.  

Da sa razlogom nosi titulu jedne od najbolje obučenih dama sa javne scene i da joj je taško naći zamerku pokazala je i najnovijim objavom na društvenoj mreži "Instagram" pokazavši jednu dnevnu varijantu savršenu za ove hladne, zimske dane. Uvek aktuelne farmerke jednostavnog kroja, Boba je uklopila uz rolku kraljevsko plave nijanse i braon čizmice do članaka, a sve to je začinila dugačkim kaputom u teget boji koji je apsolutni pogodak ove sezone i klasik koji svaka dama nastoji da ima u garderoberu.

Pročitajte: KRAJ je bio neminovan! Sloboda Mićalović donela konačnu odluku - Napušta ga posle 15 godina (FOTO)

Instagram

 

Izgled Slobode Mićalović izazvao je, kao što smo i navikli, brojne pohvale, međutim mnogima je za oko zapalo da se ona nalazi na jednoj beogradskoj estetskoj klinici, te se nametnulo pitanje da li je rešila da na sebi nešto koriguje.

Pročitajte: Nikada je nismo videli u ovom izdanju - Sloboda Mićalović se skinula u kupaći, sve puca (FOTO)

Instagram

 

Poznata po tome da i te kako neguje svoj prirodni izgled i da se trudi da van scene koristi što manje šminke, Boba je često isticala da se nije podvrgla nijednoj estetskoj intervenciji, smatrajući da svaka žena treba da vodi računa o svom izgledu i da redovno ide kod kozmetičara, kao i da se neguje svaki dan kod kuće, a da li je sada i ona podlegla popularnim trendovima lepote, ostaje nam da vidimo.

Komentari (0)

Loading