Celebrity News

Ugojio se preko 20 kilograma, promena je šokantna: Isak Šabanović konačno uslikan, evo kako sada izgleda (FOTO)

Izgled Isaka Šabanovića šokirao javnost

Ugojio se preko 20 kilograma, promena je šokantna: Isak Šabanović konačno uslikan, evo kako sada izgleda (FOTO)

Crnogorski pevač Isak Šabanović jedan je od najpopularnijih mladih muzičara koji čim se prvi put pojavio na velikoj sceni „Zvezde Granda" nije mogao proći nazapaženo. Dobio je toliko pozitivnih komentara stručnog žirija kao i ovacije publike, da se čak i rasplakao na sceni, a svojom energijom lako je uspeo da osvoji simpatije gledalaca širom regiona i dijaspore. Popularnost koja je usledila nije ga promenila, a jedino što se u proteklom periodu drastično menjalo jeste izgled Isaka Šabanovića, tačnije njegova kilaža.

Nikada nije krio maldi muzičar da ima želju da reguliše svoju kilažu i da smrša, o tome je otvoreno govorio, pa je ubrzo korigovao ishranu i značajno oslabio, međutim sada ponovo kuburi sa istim problemom, a višak se mogao primetiti i na snimanju muzičke emisije "Nikad nije kasno" kojem je juče prisustvovao. 

Pročitajte: Razvod ga UNIŠTIO - Kubura se ugojio više od 15 kilograma, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Ata Images

 

U prepoznatljivom rokerskom fazonu, farmerkama, upečatljivoj kožnoj crvenoj jakni i takođe crvenim starkama, pevač je privukao veliku pažnju, te se izgled Isaka Šabanovića sada naširoko komentariše i svi se slažu da bi mogao detaljnije da se pozabavi viškom kilograma, u najvećoj meri zbog svog zdravlja.

Pročitajte: Taman je smršala, a sada... Prošla je kroz pakao zbog razvoda i depresije, pogledajte kako posle svega izgleda Jelena Dokić (FOTO)

Ata Images

 

- Ja ne kuburim sada samo, kao ni u poslednje dve godine. To je ceo život tako, variram gore dole - rekao je pevač nedavno i objasnio šta je glavni uzrok problema sa kojim se suočava.

Pročitajte: Gde je nestao ovaj frajer? Petar Strugar više ne liči na sebe, fotografija zabrinula fanove i kruži internetom

Ata Images

 

- Moj posao definitivno. Normalni ljudi idu da spavaju u ponoć, a ja tad krenem na posao, u dva sata počnem da radim, u četiri završim. Posle svirke popijem pivo, dva, to je najgore, a onda odemo na pljeskavicu, pa ti malo jedna, pa pojedeš dve i tako. Sada sam smanjio obroke, još samo da se nakanim da počnem da treniram. Meni nije bitno kako izgledam, nego taj umor, neizdrživost na nastupima, prosto mi smeta – priznao  je pevač tom prilikom za Grandonline i dodao da je najveća greška koju je do sada pravio ta što se disciplinuje na mesec do dva dana, a onda nastavi po starom.

Komentari (0)

Loading