Celebrity News

Razvod ga UNIŠTIO: Kubura se ugojio više od 15 kilograma, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Izgled Aleksandra Srećkovića Kubure izmenjen je do neprepoznatljivosti

Razvod ga UNIŠTIO: Kubura se ugojio više od 15 kilograma, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Još u najranijem životnom razdoblju zračio je Kubura posebnom harizmom i šarmom što su itekako prvo devojčice, zatim devojke, naposletku i žene primećivale. Volele su dame da provode vreme u društvu glumca, koji je rano uplovio u brak sa fitnes instruktorkom Marijom Savić, zbog čije discipline kada je reč o treninzima i ishrani je dodatno poradio na svojim fizičkim proporicijama i postao jedan od najpoželjnijih muškaraca javne scene. Izgled Aleksandra Srećkovića Kubure stavka je koja je pored talenta uvek dolazila u prvi plan, a dramski umetnik, kojeg sve češće gledamo u ozbiljnim i zahtevnm ulogama, uvek se dostojanstveno nosio sa time.

Pročitajte: Stariji od Viktora, dobar dasa i SVI GA ZNATE: Milica Tomašević zamenila Breninog sina GLUMCEM koji se razveo zbog preljube (FOTO)

Petar Đorđević

 

Voleo je Kubura da paradira crvenim tepihom dok su pogledi pripadnica lepšeg pola usmereni ka njemu, a u pozadini se čuju aplauzi i ovacije. Nijednom muškarcu nikada to nije smetalo pa nije ni njemu, na kraju krajeva sve je to cena popularnosti. U neko doba, nakon razvoda od Marije sa kojom ima dva sina, postalo je primetno da se glumac zasitio medija. 

Pročitajte: Kad ti ovakva žena UNIŠTI BRAK: Evo kako izgleda 20 godina mlađa Kuburina ljubavnica sa kojom je prevario ženu Mariju (FOTO)

Instagram

 

Povukao se na svoje imanje, a u srpsku prestonicu počeo je da dolazi tek zbog poslovnih zaduženja.  Zatvorio se Kubura u svoja četiri zida na selu, a nedavno je tamo počeo da proizvodi vino i rakiju, u čemu se odlično snašao. Voli dramski umetnik da se pohvali svojim delom, te često na društvene mreže objavljuje fotografije sa svog poseda. Jedna od slika objavljena pre par dana otkrila je, između ostalog, i da se on dosta fizički promenio.

Pročitajte: Razlika od 17 godina braću čini još bližom: Ovo su sinovi Aleksandra Srećkovića Kubure (foto)

 

 

Izgled Aleksandra Srećkovića Kubure potpuno je korigovan viškom kilograma koji je glumac nabacio. Taman kada su svi pomislili da mu je to od lagodnog života na imanju i čestog konzumiranja alkohola on je otkrio da  je u pitanju vizuelna varka, tačnije mobilna aplikacija koja mu je potpuno transformicala lik. Fanovi su odahnuli, mada im u početku nije bilo pravo te su se pitali gde je nestao onaj šarmantni, zgodni muškarac za kojim sve žene žude. 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading