Celebrity News

Mlađa ćerka Marka Jarića i Adrijane Lime odabrala stranu: Evo šta misli o majci i novom očuhu (FOTO)

Autor: | 13/02/2023

Mlađa ćerka Marka Jarića bila je tokom vikenda kod oca u poseti

Mlađa ćerka Marka Jarića i Adrijane Lime odabrala stranu: Evo šta misli o majci i novom očuhu (FOTO)

Proslavljeni bivši košarkaš Marko Jarić u slobodno vreme najviše voli da bude u društvu svojih naslednica Valentine (13) i Sijene (10) ali tu želju mu neretko komplikuje činjenica da je već godinama razveden od njihove majke Adrijane Lime, te ih ne viđa u meri u kojoj bi on to želeo. Zato je s radošću sa pratiocima na društvenim mrežama podelio da je tokom vikenda mlađa ćerka Marka Jarića došla svom tati u posetu a oni su proveli zajedničko kvalitetno vreme.

Instagram

 

Mlađa ćerka Marka Jarića boravila je kod svog slavnog oca tokom vikenda, a na snimku koji je košarkaš podelio ne vidi se da li je u blizini bila i starija Valentina. Ono što možemo da vidimo jeste kako se desetogodišnja Sijena igra društvene igre "Monopol" sa svojim ocem, a jedna stvar na tom snimku svima je privukla pažnju.

Pročitajte: DOSTA IM JE SVEGA: Ćerke Adriane Lime i Marka Jarića majci jasno stavile do znanja šta misle o očuhu i novoj bebi u porodici

Instagram

 

Naime, mlađa ćerka Marka Jarića neverovatno liči na svog oca što je bio i prvi utisak mnogih koji su reagovali na to kako Sijena danas izgleda. Marko je nedavno kupio veliku kuću u Beogradu a namera mu je da tu provodi više vremena sa devojčicama, te da one na taj način bolje upoznaju svoje srpsko poreklo. Prema ranije pisanim detaljima iz njihovog odnosa, Markove ćerke mnogo vole našu prestonicu i rado je obilaze. Ocu  takođe rado dolaze u posetu, što je bio slučaj i ovog vikenda.

Komentari (0)

Loading