Celebrity News

DOSTA IM JE SVEGA: Ćerke Adriane Lime i Marka Jarića majci jasno stavile do znanja šta misle o očuhu i novoj bebi u porodici

Ćerke Adriane Lime i Marka Jarića nedavno su postale starije sestre

DOSTA IM JE SVEGA: Ćerke Adriane Lime i Marka Jarića majci jasno stavile do znanja šta misle o očuhu i novoj bebi u porodici

Profimedia/Ata Images

Supermodel i bivša supruga Marka Jarića pre nekoliko meseci ponovo se ostvarila u ulozi majke i svom izabraniku Andreu Lemersu podarila sinčića Cijana koji je u porodični dom uneo posebnu radost. Nekadašnjoj manekenki ovo je treće dete, dok njenom suprugu prvo, a dve devojčice dvanaestogodišnju Valentinu i devetogodišnju Sienu dobila je sa košarkaškim asom sa kojim je u bračnoj zajednici bila sedam godina. Iako se od Marka razišla još 2014. a zvanično razvela 2016. godine, oni su ostali u sjajnim odnosima, prvenstveno zbog dece. Posvećeni, brižni i puni ljubavi, roditelji se trude da uživaju u svakom trenutku odrastanja svojih djevojčica sa kojima naizmenično provode vreme, a da su se ćerke Adriane Lime i Marka Jarića najviše obradovale malom bratu svedoče i najnovije porodične fotografije. 

Pročitajte: Nekada je bila najlepša žena na svetu - Adriana Lima prvi put u javnosti posle trećeg porođaja, evo kako sada izgleda (FOTO)

Profimedia

 

Naime, Adrianu Limu kojoj život na točkovima nije stran, imajući u vidu posao kojim se doskora bavila, paparaco fotografi uhvatili su sa decom i partnerom, sa kojima je u avanturističkom duhu krenula na porodično putovanje.

Pročitajte: Porodila se Adriana Lima, sinu dala retko ime! Porodica Jarić čestitala, a Markova reakcija sve zbunila (FOTO)

Profimedia

 

Brojna porodica, kao na ekskurziju, uputila se kombijem na nepoznatu destinaciju, a najviše pažnje pored poznate mame koja je za ovo putovanje odabrala potpuno ležernu kombinaciju u kojoj je izgledala sjajno, privukle su i ćerke Adriane Lime i Marka Jarića.

Pročitajte: Fotka sve govori - Ćerke Marka Jarića majci Adriani stavile do znanja šta misle o njenom novom braku i trećem detetu!

Profimedia

 
 

Poznati par na put je poveo i četvoromesečnog sinčića Cijana, a ako je suditi po fotografijama koje kruže internetom reklo bi se da su Valentina i Sijena odlično prihvatile očuha i malenog brata sa kojima, kada nisu sa tatom Markom, provode veoma ispunjeno i kvalitetno vreme.

Pročitajte: Ćerke Marka Jarića i Adriane Lime sad su velike devojke, pogledajte prizor iz doma koji će vas iznenaditi! (FOTO)

Profimedia

 

Složna porodica očito savršeno funkcionoiše i sve je u njihovim odnosima u odličnom redu, a prema dogovoru svi žive u Majamiju kako bi se lakše dogovarali oko organizacije.

Komentari (0)

Loading