Celebrity News

Uslikani u blizini njegovih teniskih terena: Evo pored koga je Nole proveo vikend dok je Jelena bila u Beču (FOTO)

Autor: | 13/02/2023

Brak Novaka Đokovića na novom ispitu

Uslikani u blizini njegovih teniskih terena: Evo pored koga je Nole proveo vikend dok je Jelena bila u Beču (FOTO)

Brak Novaka Đokovića koji već osam godina traje između njega i njegove supruge Jelene po pisanju medija neretko je na ispitima i prelomnim tačkama ali zapravo je jedan od postojanijih i čvršćih na našoj javnoj sceni. Razdvojenost ovog para koja je do sada najčešće uzrokovana Noletovim čestim odlascima na turnire po inostranstvu uticala je da supružnici naviknu da s njom žive pa se danas čak smatra njihovom jačom stranom a ne preprekom. Međutim, nedavno je razdvojenost između njih dvoje usledila zbog Jeleninih obaveza.

Getty Images/Srdjan Stevanovic

 

Odmah su takve okolnosti učinile da se mnogi interesuju kako Novak provodi slobodno vreme bez svoje supruge, ali i kako brak Novaka Đokovića funkcioniše kada je supruga ta koja je na putu. Jelena je, naime, proteklog vikenda posetila Beč gde je održan tradiconalni Svetosavski bal a ona je tamo prisustvovala u ime Fondacije Novak Đoković čija je direktorka.

Pročitajte: Ovo će vam slomiti srce: Pogledajte fotografiju Novaka Đokovića i Siniše Mihajlovića iz bolnice u Bergamu mesec i po dana pred Mihin odlazak

Instagram

 

Dok je Jelena bila na gala događaju sa visokim predstavnicima naše zemlje, Novak je vreme provodio u Beogradu gde ga je jedan obožavalac susreo i zamolio za fotografiju koja je ubrzo završila na društvenim mrežama. Brak Novaka Đokovića očigledno je vrlo jak jer je on čak i kada ne putuje posvećen isključivo poslu kada supruga nije u okolini. Nole je vreme provodio u blizini sportskog centra "Novak" na Dorćolu gde se priprema za predstojeće dalje obaveze.

Komentari (0)

Loading