Celebrity News

Najmlađa ćerka Kornelija Kovača Anja primila orden od predsednika u očevo ime: Svi pričaju koliko se promenila (FOTO)

Najmlađa ćerka Kornelija Kovača odabrala je glumu za poziv, ne muziku

Najmlađa ćerka Kornelija Kovača Anja primila orden od predsednika u očevo ime: Svi pričaju koliko se promenila (FOTO)

Kada je došlo vreme da pokaže svoje talente, najmlađa ćerka Kornelija Kovača odabrala je dramsku sekciju. Jedno vreme Anja Kovač bila je izrazito okrenuta glumi, pa se pretpostavljalo da će i Akademiju upisati.

Pročitajte: Na šta su ljudi spremni… Obraćanje Kristine Kovač o sestrama Aleksandri i Anji slomiće vam srce (FOTO)

Instagram

 

Tokom tinejdžerskih dana pojavila se u seriji "Neki novi klinci" gde je tumačila učenicu osmog razreda Roki i pobrala brojne simpatije televizijske publike, a taj jedan mali izlet u glumačke vode posvedočio je da se najmlađa ćerka Kornelija Kovača, za razliku od dve starije sestre Kristine i Aleksandre, zasigurno u životu neće baviti muzikom.

Pročitajte: I nebo plače! Sahrana Kornelija Kovača: Sestre konačno jedna uz drugu u momentu najvećeg bola (FOTO)

printscreen

 

Ipak, kada je danas predsednik Aleksandar Vučić poželeo da njenom pokojnom ocu posthumno dodeli orden povodom Dana državnosti Srbije, a za dostignuća u muzici, ona se pojavila u Palati Srbije da priznanje primi.

Pročitajte: Aleksandra i Anja Kovač slomljene na komemoraciji ocu Korneliju, Kristine nema sa sestrama! Pogledajte prve fotografije

Boško Karanović

 

printscreen

 

Anja je po očevo odlikovanje došla odevena u poslovnu, crnu varijantu, što se i očekivalo te u tom pogledu ona nije izazvala previše polemike, ono o čemu se čitavo posle podne priča jeste njena kosa. Najmlađa ćerka Kornelija Kovača kosu je ofarbala u crno, a prva dva pramena do lica posvetlela je belo-sedom nijansom. Da li joj stoji li ne, da li ju je to postarilo, da li je taj način stilizovanja frizure još uvek moderan raspravlja se na društvenim mrežama, ono oko čega su se svi složili je da je nagrada zasluženo otišla u ruke porodice čuvenog kompozitora.

Komentari (0)

Loading