Celebrity News

I nebo plače! Sahrana Kornelija Kovača: Sestre konačno jedna uz drugu u momentu najvećeg bola (FOTO)

Sahranjen Kornelije Kovač uz sve počasti

I nebo plače! Sahrana Kornelija Kovača: Sestre konačno jedna uz drugu u momentu najvećeg bola (FOTO)

U Aleji zaslužnih građana sahranjen Korenlije Kovač.

Legendarni kompozitor na večni počinak ispraćen je odmah po okončanju komemoracije a uz pratnju muzičara, koji su po želji njegovih neutešnih u crno zavijenih naslednica Kristine, Aleksandre i Anje odsvirali pesmu Zdravka Čolića, autorsko delo njihove majke a Kornelijeve supruge Spomenke.

Pročitajte: Nismo u dobrim odnosima: Kako je Kornelije pričao o odbegloj ćerki Kristini koja nije govorila sa sestrom

Ata Images

 

 

 

 

Mezimice slavnog hit mejkera, koji je godinama radio kako za estradu tako i za film i pozorište među prvima su pristigle u kapelu, gde su primale reči saučešća i podrške. U neko doba na video bimu oglasila se Kornelijeva kompozicija "Zlatni dan" u izvođenju Bisere Valentalić, što je i kod onih najjačih izazvalo suze.

Pročitajte:Tragedija i tuga: Kako je smrt Kornelija Kovača ponovo ujedinila posvađane sestre Kristinu i Aleksandru

Boško Karanović

 
 

 

Ata Images

 

Kristina, Anja i Aleksandra ujedinile su se u svom bolu, a brojni prijatelji pritrčali su da ih uteše. Među nima našli su se Svetozar Cvetković. Gale Kerber, Filip Žmaher, Aleksa i Žika Jelić, Bisera Valentalić, Slobodan Ninković, Aca Sofronijević i mnogi drugi.

Pročitajte: Kristina Kovač se emotivnim pismom oprostila od oca Kornelija: Tajko moj, nismo se baš uvek razumeli, ali...

Ata Images

 

 

Sahranjen Kornelije Kovač uz sve počasti kako i dolikuje jednom takvom umetniku koji iza sebe ostavlja pravo malo muzičko bogatstvo.

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading