Celebrity News

MOJA PRAVA PORODICA: Kristina Kovač dan posle sahrane oca napisala post koji svi komentarišu, evo šta je sve rekla (FOTO)

Tuga Kristine Kovač za ocem velika je

MOJA PRAVA PORODICA: Kristina Kovač dan posle sahrane oca napisala post koji svi komentarišu, evo šta je sve rekla (FOTO)

Tuga Kristine Kovač za ocem ne može se meriti ni sa čim što je kantautorka za života doživela, mada je mlada ostala bez majke Spomenke. Dodatnom bolu pevačice i nekadašnje članice grupe "K2" doprinelo je to što se pre više godina odselila iz Srbije, te sa ocem dok je bio bolestan nije bila u komunikaciji koju je priželjkivala, a tu je i neverovatna patnja zbog lošeg odnosa sa sestrama Aleksandrom i Anjom, koje bi trebalo da su joj sada najveća podrška.

Pročitajte: Preživeo je pakao: Ovako danas izgleda suprug Kristine Kovač posle teške borbe sa kancerom (FOTO)

Ata Images

 

S tim u vezi, a nakon što je omiljenog roditelja ispratila na večni počinak u Aleju zaslužnih građana Kristina se oglasila na društvenim mrežama objavom fotografije crne ovce uz potresnu poruku:

- Ovo ružno pače/crna ovca samo želi da se ovaj, sve samo ne Zlatni, dan završi. U meni više nema suza, barem ne do jutra - napisala je srednja ćerka Kornelija Kovača, pa objasnila da je uprkos lošem odnosu sa sestrama na dan sahrane uspela da ostane prisebna a sve zahvaljujući suprugu i naslednici Tari Perović.

- Bez njih dvoje, nisam sigurna kako bih preživela jučerašnji dan. Moje dete je pokazalo neverovatnu zrelost, veću od mnogih odraslih u ovoj situaciji, i na to sam strašno ponosna. A na njenoj ruci u mojoj sam zahvalna do neba. D. mi je, kao i uvek od kad se volimo, čuvao leđa i bio stamena, nepokolebljiva podrška. Njih dvoje znaju sve o meni i izneli su me kroz crnilo jučerašnjeg dana. Moja porodica, ljudi koji me vole, razumeju i neguju - zaključila je.

Pročitajte: PRVI PUT U PROVODU SA MAMOM: Ćerka Kristine Kovač doživela prelepo iznenađenje, svi komentarišu jedno (FOTO)

Ata Images

 

Tuga Kristine Kovač velika je, ali njeni najmiliji učiniće sve kako bi joj zalečili rane i vratili joj osmeh na lice.

 

Komentari (2)

Loading
Dule

19:21 18.09.2022

Ova čitav život traži da je neko čuva i brani. Sad i ćerka. Ima li šanse da odraste?

Budimir

22:20 18.09.2022

Ti nevoliš nikog,ti nisi volila svog oca Ako možeš mrziti svoje sestre ti si nečovjek Šta da očekuje tvoj muž sa tako samoživom osobom A potrebna ti je ljubav djetete Što ti nisi pružila ljubav svom ocu