Celebrity News

Do pomirenja sa Duškom zvanično nije došlo, ali TREĆE DETE JE NA PUTU! Jelena Karleuša nikad srećnija (VIDEO)

Jelena Karleuša postaje majka po treći put - vest je dana

Do pomirenja sa Duškom zvanično nije došlo, ali TREĆE DETE JE NA PUTU! Jelena Karleuša nikad srećnija (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša sredinom prošle godine objavila je da se nakon 14 godina braka razvodi od fudbalera Duška Tošića, nakon toga oni nisu preterano komentarisali odnos, a ono što je sigurno jeste da do razvoda zvanično još uvek nije došlo. Ipak, prema prognozama jedne ekscentrične voditeljke, razvod je neminovan, kao i to da Jelena Karleuša postaje majka po treći put.

Naime, voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić svima je dobro poznata po svom britkom jeziku i nesvakidašnjem stavu kao i tome da bez zadrške na svaku temu iznosi mišljenje. Ovog puta ona je poslušala svoje sedmo čulo i na temu pop dive, njenog bračnog stanja kao i eventualnoj trudnoći izjasnila se isključivo na osnovu svoje intuicije.

Pročitajte: TREĆA BEBA! Jelena Karleuša je uz pomirenje sa mužem objavila vesti zbog kojih se TRESE SRBIJA (FOTO)

Instagram karleusastar

 

- Ja Duška stalno viđam po restoranima jer često ručamo u istim restoranima. On tamo ruča sa ćerkama. Pozdravila sam se i sa Duškom i ćerkama kada sam ih videla. Duško je gospodin, uvek se javi i jako je umiren čovek. Treba da to reše na lep način. Ako je istekao rok tom braku treba da se raziđu kao ljudi i da ostanu prijatelji - rekla je Jovana predviđajući da će se popularni par razvesti, da će se pevačica udati za imućnog Amerikanca, ali i da Jelena Karleuša postaje majka po treći put.

Pročitajte: Ovu našu poznatu pevačicu je obezbeđenje IZBACILO sa Jeleninog i Duškovog venčanja! Razlog će vas šokirati (FOTO)

 

 

- Ja mislim, imam intuiciju da će Jelena Karleuša da nađe trećeg muža i da će biti stranac sa američkog podneblja. On će biti stranac i ozbiljan baja na svetskom nivou. Možda će mu čak roditi još jedno dete. Ja to prognoziram Jeleni, ja je jednostavno vidim sa nekim trećim čovekom, sa nekim ko nije iz ove zemlje. Možda ja grešim, ali ja tako vidim Jelenu u budućnosti - završila je svoje izlaganje voditeljka u emisiji "Puls Srbije" i po ko zna koji put šokirala naciju.

Komentari (0)

Loading