Celebrity News

Tanja Vojtehovski pobegla na selo: Pogledajte kakvu kuću daleko od gradske gužve gradi, zbog pogleda na reku joj svi zavide (FOTO)

Dom Tanje Vojtehovski odnedavno prekrasno je imanje na selu koje izlazi na reku

Tanja Vojtehovski pobegla na selo: Pogledajte kakvu kuću daleko od gradske gužve gradi, zbog pogleda na reku joj svi zavide (FOTO)

Mirko Tabašević

Budući da joj gradski, užurbani život više ne prija u meri u kojoj joj je ranije godio Tanja Vojtehovski došla je na ideju da se bar na neko vreme skloni sa suvoparnog asfalta i centra Beograda u prirodu. Kampovi, hoteli, privatni smeštaji po planinama, brdima i banjama nisu zadovoljavali njene kriterijume stoga se nameračila se da sebi priušti imanje, što je pre izvesnog vremena i učinila. DomTanje Vojtehovski odnedavno prekrasna je zelena površina koja izlazi na reku.

Pročitajte: Kako su samo zgodni i zaljubljeni u toplijim krajevima: Tanja Vojtehovski uslikana sa novim dečkom na plaži, sve puca od ljubavi (FOTO)

Instagram

 

Na divnom imanju daleko od prestoničke saobraćajne gužve, ludila po marketima i gde god ustalom da se pođe, bivša voditeljka, danas lifecoach krenula je da gradi svoj zamak iz snova, čime se pohvalila na "Instagramu".

Pročitajte: Venčali su se u čamcu nasred Dunava i razveli posle 10 godina: Pogledajte kako izgleda bivši suprug Tanje Vojtehovski FOTO

Instagram

 

Dom Tanje Vojtehovski po svoj prilici neće biti vila, ali će svakako biti udoban, praktičan, a najpre kutak u kom će ona imati potreban mir. S obzirom na to da ona važi za nekoga ko voli društvo veruje se da će zasigurno na svom proplanku sa pogledom na brzu reku, kada sve bude gotovo, ugostiti prijatelje, a najpre tridesetdvogodišnju mezimicu Tijanu, koja nastavlja svoj život u stanu na Vračaru.

Jednom prostom fotografijom Vojtehovski je pokazala da se ne libi da zasuče rukave, i sama poradi na kući, koja će biti njeno sklonište od svega.

Poklon fotografije doma Tanje Vojtehovski na Vračaru.

 

Komentari (1)

Loading