Celebrity News

Kako su samo zgodni i zaljubljeni u toplijim krajevima: Tanja Vojtehovski uslikana sa novim dečkom na plaži, sve puca od ljubavi (FOTO)

Novi dečko Tanje Vojtehovski enigma je za javnost

Kako su samo zgodni i zaljubljeni u toplijim krajevima: Tanja Vojtehovski uslikana sa novim dečkom na plaži, sve puca od ljubavi (FOTO)

Mirko Tabašević

Već neko vreme tabloidi i portali pišu da Tanja Vojtehovski ne skida osmeh sa lica, za šta je navodno zaslužan misteriozni muškarac koji je nečujno ušao u njen život. Ko je novi dečko Tanje Vojtehovski svi su se pitali, sve dok bivša voditeljka, danas trener za lični razvoj nije objavila fotografiju sa popularnim političarem Peđom Mitrovićem. Naravno odmah su usledile spekulacije da je upravo njemu poklonila srce, ali kako su se pomenuta nagađanja pojavila tako su brzinom svetlosti i iščezla jer dokaza za romansu nije bilo niti Tanjine potvrde.

Pročitajte: Prizor koji će vas potpuno zbuniti: Tanja Vojtehovski prvi put pokazala rođenu sestru, identične su! (foto)

Luka Šarac

 

Od ideje da novi dečko Tanje Vojtehovski postoji nije se, međutim, odustalo. Osmeh i harizma uočeni kod bivše voditeljke, po mišljenju mnogih, proizvod su ničega drugog do ljubavi. Brojni Tanjini fanovi složni su se da to kako Tanja izgleda i kako se ponaša može samo zaljubljena, ostvarena žena.

Pročitajte: Stančina na Vračaru, baš im dobro ide: Dom Tanje Vojtehovski je savršenstvo uređenja enterijera, svi ćete poželeti ovakav stan (FOTO)

Instagram

 

Dok mediji i javnost raspravljaju na temu njenog emotivnog života Vojtehovski uživa u egzotičnim krajevima, odakle s vremena na vreme objavljuje fotografije i snimake. Jedan od njih iznova je podgrejao sumnju da Tanja nije sama. Naime, u okviru videa na kom ona upija mirise mora i uživa u zvucima talasa na trenutak su se mogle videti i noge nekog drugog, tumači se muškarca. Svega par sekundi je to trajalo a Tanja je brzo kameru pomerila.

Pročitajte: Bila je moćna žena, niste mogli da je ne primetite, A SADA... Tanja Vojtehovski posle tri godine u javnosti, evo kako danas izgleda (FOTO)

Instagram

 

Ljubavni život Tanje Vojtehovski tema je o kojoj se dosta raspravlja, nažalost bivša voditeljka nije rada o tome da govori, još manje želi da otkriva u čijem naručju uživa.

Komentari (0)

Loading