Celebrity News

Helena je zvezda Instagrama! Starija ćerka Jovane Pajić i Saleta Tropika izrasla je u pravu lepoticu, pogledajte samo te oči (FOTO)

Starija ćerka Jovane Pajić i Saleta Tropika sve više liči na namu

Helena je zvezda Instagrama! Starija ćerka Jovane Pajić i Saleta Tropika izrasla je u pravu lepoticu, pogledajte samo te oči (FOTO)

Instagram

Da je starija ćerka Jovane Pajić i Saleta Tropika nešto posebno oduvek se znalo. Ponosna mama u razgovorima sa medijima volela je da istakne da je njena mezimica Helena vrlo emotivna, nežna, odličan đak, da je perfekcionista, ali isto tako da je ponekad previše emotivna i za razliku od mlađe sestre Đine poljuljanog samopouzdanja. O svemu je Jovana za magazine govorila osim o nestvarnoj lepoti obe svoje ćerke, koje su s godinama sve medenije, sve više podsećaju na majku i prave su zvezde njenog “Instagram” profila.

Pročitajte:To što se dešava između njih dve… Sale Tropiko konačno progovorio o odnosu Jovane Pajić i Marije Šerifović, svi su u šoku

Petar Đorđević

 

Starija ćerka Jovane Pajić i Saleta Tropika, uistinu dosta liči i na oca, zapravo nasledila je najbolje od oba roditelja i već sada privlači pažnju gde god da se pojavi. Komentari mnogih su da će kroz par godina lomiti srca vršnjaka. Ono što je možda čak i važnije od Heleninog izgleda jeste to što roditelji ulažu u njeno školovanje i potrebu za širim znanjem te je možda bolje reći da Helena izrasta u pravu lepoticu pa i pametnicu.

Pročitajte:Ipak ništa od pomirenja: Sale Tropiko ponovo zaljubljen, ali ne u Jovanu

Instagram

 

 

Pogledajte fotografije venčanja Jovane Pajić i Saleta Tropika

 

Komentari (0)

Loading