Celebrity News

Snimak ultrazvuka ne laže: PREDIVNE VESTI iz porodice Buzurović, Stefan sve potvrdio (FOTO)

Trudna Danijela Buzurović po treći put - pišu portali

Snimak ultrazvuka ne laže: PREDIVNE VESTI iz porodice Buzurović, Stefan sve potvrdio (FOTO)

Nikada Danijela i Stefan Buzurović nisu bili određeni po pitanju dece i toga koliko će naslednika krasiti njihov dom. Sin Nestor i ćerka Klara pristigli su u razmaku od tri godine, a godinama se verovalo da bračni par na broju dva neće stati, te da će se makar još jednom čuti da je trudna Danijela Buzurović.

Pročitajte:Prelepo! Danijela i Stefan Buzurović posle dvoje dece objavili RADOSNE VESTI, svi im čestitaju (FOTO)

ATA Images

 

Svi oni koji su bili mišljenja da voditeljka i glumac zaslužuju još jednog naslednika i naslednicu prijatno su se iznenadili kada su na profilu umetnika videli jučerašnju objavu.

Pročitajte:Radosne vesti u domu Danijele i Stefana Buzurovića: Čestitke ne prestaju da se nižu! (FOTO)

Ata Images

 

Naime, Stefan je podelio fotografiju u kojoj svima onima koji priželjkuju decu ili ih pak iščekuju preporučuje da se obrate doktoru Dejanu. Šta je drugo moglo da se pomisli osim da je po treći put trudna Danijela Buzurović, te da su supružnici u skorije vreme imali prilike da koriste usluge pomenutog lekara, inače odličnog prijatelja glumice Slobode Mićalović.

Pročitajte: Planirali su zajednički život, a onda se ona udala za njegovog kolegu: Danijela Buzurović je pre Stefana volela ovog glumca FOTO

Instagram

 

Da li je podatak o trudnoći samo puko nagađanje ili je zaista reč o trećoj sreći ne sumnjamo da će supružnici otkriti u dogledno vreme i obradovati svoje obožavaoce.

 

Komentari (0)

Loading