Celebrity News

Muškarci se ne menjaju! Kako se naša fatalna glumica PONOVO UMEŠALA U BRAK Maje i Dragana Bjelogrlića (FOTO)

Brak Dragana i Maje Bjelogrlić tema je medija čak i kada nema mnogo povoda za to

Muškarci se ne menjaju! Kako se naša fatalna glumica PONOVO UMEŠALA U BRAK Maje i Dragana Bjelogrlića (FOTO)

Boško Karanović

Nije brak Dragana i Maje Bjelogrlić jedini o kojem se piše. Brojni poznati parovi koji su svoju vezu ozvaničili pred matičarem interesuju javnost, ipak čini se da reditelj i bivša manekenka u tom pogledu imaju vodeću poziciju.

Pročitajte:Dragan Bjelogrlić uhvaćen sa mlađom koleginicom! Drži joj ruke oko vrata dok se ona umilno smeška: Dobar prijatelj otkrio sve detalje (FOTO)

Boško Karanović

 

Emotivnu vezu otpočeli su devedesetih godina. Upoznali su se prilikom snimanja reklame za nameštaj kada su im se energije prepoznale, a malo je bilo potrebno da shvate da su jedno za drugo. Zabavljali su se kratko, a potom  1996. godine venčali. Glumac je manekenku upoznao u jeku svoje najveće popularnosti, kada se širom Balkana emitovala serija "Bolji život" u kojoj je on tumačio jedan od glavnih llikova Slobodana Bobu Popadića.

Pročitajte: Ko je ovome mogao da se nada: Dragan i Maja Bjelogrlić PLAČU OD SREĆE zbog vesti koje im je saopštila ćerka Mia

Bojan Vuković/ATA images

 

S obzirom da je Draganov junak bio ludo zaljubljen u junakinju, koju je igrala njegova kolegnica Snežana Savić prvobitno se dosta tih dana pisalo o privatnom odnosu dvoje kolega. Tek kada je Bjela obelodanio romansu sa Majom, nagađanja o njegovoj ljubavi sa Savićevom su prekinuta i sve pomenuto palo je u vodu.

Pročitajte: Brak Dragana i Maje Bjelogrlić ponovo na tapetu medija, reditelj i manekenka zaljubljeni kao prvog dana: Poljupci u javnosti, suze u očima i snažan zagrljaj (foto)

 

 

Istina je bila i danas je samo jedna i to da je Bjelogrlić oduvek, izuzetno cenio Snežanu. Među njima osim poštovanja i kolegijalnog odnosa ničega više nije bilo, a njena fotografija osvanula nedavno na njegovom Facebook profilu mođda čak i najbolje svedoči obostranom uvažavanju nakon toliko godina. 

Komentari (0)

Loading