Celebrity News

Emocije više ne može da krije! Jovan Memedović se rasplakao pred svima: ONA je razlog (VIDEO)

Jovan Memedović se rasplakao u emisiji - tema je o kojoj svi pričaju

Emocije više ne može da krije! Jovan Memedović se rasplakao pred svima: ONA je razlog (VIDEO)

Jedan od mnogima omiljeni voditelj i autor emisije "Sasvim prirodno" kroz koju gledaocima otkriva predele koja su retko ili nikada pre imali prilike da vide i priča priče o načinima života koji su u skladu sa prirodom, prilikom posete malog mesta u Mačvanskom okrugu Gornje Nedeljice, gde je naišao na zaista tužan prizor, Jovan Memedović se rasplakao u emisiji.

Naime, Memedović je jedan segment svog novogodišnjeg specijala posvetio upravo dolini Jadra. Dok se vozio skoro napuštenim selom, voditelja je obuzela tuga i nije mogao da se suzdrži, a da ne zaplače zbog kuća koje su uglavnom prodate i puste.

Pročitajte: Javnost u šoku - TAJNA VEZA Jovana Memedovića i Milice iz Potere više ne može da se sakrije, ona je saopštenjem konačno sve priznala (FOTO)

Instagram

 

- Da li smo svesni šta zapravo imamo, koliko dobre zemlje imamo, izvora, reka, koliko još zdrave hrane imamo? Jesmo li svesni da druge zemlje to nemaju, žude i zavide nam? Budimo pametni, sačuvajmo to što imamo. Čuvajte okućnice, livade, domaćinstva, sačuvajte zemlju na kojoj ste rođeni. Priroda je još na našoj strani. Onda, ne idite protiv nje - objasnio je Memedović u jednom od priloga u svojoj emisiji, pokazavši snimke prodatih i zatarebljenih kuća.

Pročitajte: Velika tuga u domu Jovana Memedovića! Ćerka Maša potresnom porukom objavila najtužnije vesti - Zauvek zbogom... (FOTO)

- Ja sam u selu Gornje Nedeljice i jedna za drugom kuće su prazne, traka, obeležava da je to prodato i tu više nema nikog. Možete zamisliti koliko meni ovo teško pada, jer ja već 20 godina pričam jedno isto, a to je - ljudi ne napuštajte sela, držite se sela to nas je održalo, tamo je ono najvrednije što imamo. Nisam mislio da će mi krenuti suze, ali krenule su - rekao je, a njegove reči vrlo brzo su postale viralne, dok snimak na kojem zbog prirode, njegove velike ljubavi, Jovan Memedović se rasplakao pred gledaocima, ne prestaje da se širi društvenim mrežama.

Kako izgleda kuća Jovana Memedovića skrivena u prirodi pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading