Celebrity News

Ceca van sebe od sreće, Anastasija i Gudelj iznenadili SVE: Beba na putu, sprema se gala svadba

Autor: | 21/02/2023

Trudnoća Anastasije Ražnatović glavna je tema u medijima

Ceca van sebe od sreće, Anastasija i Gudelj iznenadili SVE: Beba na putu, sprema se gala svadba

Otkako su uplovili u romansu pre nešto manje od godinu dana  Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj neprestano su na meti tabloida, a imajući u vidu da svoju vezu ne eksponiraju u javnosti to je jedan razlog više zbog kojeg su svima interesantni. I pored loših porodičnih odnosa, tačnije nesuglasica koje mlada zvezda ima sa Nemanjinom majkom i sestrom, čini se da njihovu sreću ništa ne može pokvariti, pa je Anastasija sve češće u Sevilji gde sa svojom jačom polovinom uživa, a kada ima obaveze vrati se u rodni Beograd i čim pre gleda da ponovo odleti put tople Španije. Budući da im je veza iz dana u dan sve stabilnija i čvršča, ono što svi željno iščekuju jeste trudnoća Anastasije Ražnatović, a upravo o tome je za novi broj "Sveta" govorila Vesna Rivas, otkrivši do sada nepoznate detalje iz života popularnog para:

Pročitajte: Da li je realno? Anastasija i Gudelj uslikani u Španiji dok ih niko ne gleda! Svi im gledaju u noge (FOTO)

Instagram

 

- Anastasija i Nemanja su specifični. Oboje vodi energija avanturizma. Ona se jako zaljubila, i ona je njemu draga, ali imaju mnogo neprijatelja kojima oni kao spoj nisu mili. Nemanji se otvara put u inostranstvo. Ovo je težak period za vezivanje. Idu dva koraka napred, a sedam, osam unazad. Ima tu ljubavi, ali i tuge, depresije, česte su promene raspoloženja, protivljenja njegove porodice. On je takav momak da mu znači podrška porodice, biće tu teško usklađivanje - rekla je Vesna i dodala:

Pročitajte: Ceo stadion u Sevilji se okrenuo kada se ona pojavila! Kaput Anastasije Ražnatović svako želi ove zime (FOTO)

Instagram

 

- Ne vidim im jačanje odnosa. Pojavljuje mi se čak i beba uskoro, njihov zajednički život, venčanje, ali i tad bi bilo trzavica, promene raspoloženja. Biće tu svačega u ovoj godini. Stoji im potpis, ali on izaziva komplikacije. Nije tačno da njihovu vezu najviše osporavaju njegova majka i sestra. Anastasija u odnosu sa Nemanjom ima mnogo većeg neprijatelja koji je ili Ovan ili Škorpion, numerološka šestica, ta osoba stalno stoji sa strane, snima, posmatra, pravi blokove, crnu magiju da je razdvoji od njega. Veliki neprijatelj im je blizu - otkrila je Vesna za pomenuti list, a vreme je to koje će pokazati da li je bila u pravu, te da li je trudnoća Anastasije Ražnatović na pomolu.

Komentari (0)

Loading