Moda

Ceo stadion u Sevilji se okrenuo kada se ona pojavila! Kaput Anastasije Ražnatović svako želi ove zime (FOTO)

Stajling Anastasije Ražnatović privukao je mnoge poglede

Ceo stadion u Sevilji se okrenuo kada se ona pojavila! Kaput Anastasije Ražnatović svako želi ove zime (FOTO)

Anastasija Ražnatović već duže vreme boravi u Španiji, gde uživa kod svog dečka, a kako je fudbalska sezona već uveliko u toku, te Nemanja ima mnoštvo klupskih obaveza, mlada muzička zvezda pored dnevnih aktivnosti, obilaska grada, restorana, kafića i šoping molova koristi svaku priliku da dragog na svakoj utakmici svesrdno podrži. Neretko u poslednje vreme možemo videti njene fotke sa stadiona u Sevilji, a to je bio slučaj i proteklog vikenda kada je, kao i nebrojeno puta do sada stajling Anastasije Ražnatović izbio u prvi plan.

Pročitajte: Fotografija govori više od hiljadu reči - Anastasija pored svoje svekrve Olivere Gudelj na tribinama, dobro pogledajte šta se desilo

Instagram

 

Lepa Tasa izuzetno vodi računa o svom izgledu, važi za ikonu stila koja u modnim izborima gotovo da ne greši, te je mnogim devojkama nepresušna inspiracija i uzor, a poznato je i da ne štedi kada je brendirana garderoba u pitanju što nam je i pokazala svojim najnovijim odabirom.

Naime, sa stadiona "Ramon Sančez Pishuan" osvanula je fotografija na njenom Instagram profilu, a stajling Anastasije Ražnatović koji je ponela ovom prilikom, može se slobodno reći, pravi je modni spektakl.

Pročitajte: Ceca i Anastasija zajedno u provodu! Veličanstvenim stajlinzima majka i ćerka OBORILE S NOGU sve prisutne (FOTO)

Na sebi je imala karirani žuto-beli "REDValentino" kaput koji je jako popularan ove sezone, te je jasno da Anastasija i te kako prati modne trendove, a poglede je privukao i aksesoar za koji se odlučila, tačnije ogrlica "Tiffany & Co." brenda kojom je upotpunila ovo savršeno izdanje.

Iako se Cecina naslednica često pojavljuje u komadima koji premašuju cifru od nekoliko hiljada evra, a i ovaj stajling Anastasije Ražnatović papreno je skup i svaki detalj košta čitavo malo bogatstvo, pevačica je jednom prilikom priznala da često kupuje na rasprodajama i da se baš nedavno "ponovila" mnogim komadima po sniženim cenama.

Komentari (0)

Loading