Celebrity News

Da li je realno? Anastasija i Gudelj uslikani u Španiji dok ih niko ne gleda! Svi im gledaju u noge (FOTO)

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj po mišljenju mnogih savršen su par

Da li je realno? Anastasija i Gudelj uslikani u Španiji dok ih niko ne gleda! Svi im gledaju u noge (FOTO)

Otkako se pre nešto manje od godinu dana saznalo da su u emotivnoj vezi Anastasija Ražnatovič i Nemanja Gudelj, fudbaler Sevilje i srpski reprezentativac, oni su svakodnevno jedna od glavnih tema portala i svaki korak zaljubljenog para u stopu se prati. Kako nije lako videti ih u javnosti jer najviše vremena provode u Španiji gde Tasin dečko ima profesionalni angažman, jedan od uvida u njihovu svakodnevnicu jesu društvene mreže preko kojih oni ne iskazuju svoju ljubav preterano često. 

To što su odlučili da svoju vezu ne eksponiraju u javnosti bio je jedan od razloga čestih spekulacija na temu njihovog raskida, međutim, da je sve u savršenom redu te da u njihovom odnosu koji je sve čvršći i stabilniji i te kako cvetaju ruže, pokazali su nam najnovijom objavom na Insta storiju.

Pročitajte: Anastasija i Gudelj više ni u javnosti ne mogu da se suzdrže! Uslikani u Sevilji, ova fotografija se masovno širi društvenim mrežama

Instagram

 

Svaki trenutak između Nemanjinih treninga i utakmica oni se trude da iskoriste na što kvalitetniji način, a kao velikim zaljubljenicima u modu, jedan od vida relaksacije svakako su im i obilasci šoping molova, gde se često ponove i obnove svoje garderobere.

Pročitajte: Šta se ovo dešava u Sevilji - Otac Nemanje Gudelja izneo jasan stav o snaji Anastasiji, Instagram gori

Instagram

 

Ovog puta, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj pohvalili su se fanovima identičnim patikama i time prikupili mnoštvo lepih reakcija, a takođe ovim potezom stavili do znanja svima da im se modni ukusi poklapaju, te da zaista jesu savršen par koji će svoju vezu najverovatnije uskoro podići i na viši nivo.

Komentari (0)

Loading