Celebrity News

Najlepše vesti stižu iz doma Dragane Mićalović! Glumica se raduje majčinstvu: Sin je, već se i ime zna (FOTO)

Dragana Mićalović majčinstvo posmatra kao najvažniju stavku u životu svake žene

Najlepše vesti stižu iz doma Dragane Mićalović! Glumica se raduje majčinstvu: Sin je, već se i ime zna (FOTO)

Instagram

Nakon što joj se prvo najstarija sestra Mirjana porodila, a potom i mlađa Sloboda na svet donela bliznakinje, Dragana Mićalović shvatila je koliku odgovornost majčinstvo nosi. Mada je vrlo mlada postala tetka, ozbiljno je shvatila ulogu koja ju je od prvog dana beskrajno ispunjavala. Trudila se glumica da svoje najmilije i najmlađe ne zapostavlja, a često je, čemu svedoče njene "Instagram" objave, umela da ih u odsustvu roditelja pričuva, prošeta, odvede u pozorište, bioskop ili pak rođendansku zabavu. Prolazeći kroz čitav taj proces, istovremeno posmatrajući svoje sestre kako se nose sa svim zadacima i iskušenjima, Dragana Mićalović majčinstvo je doživela kao jednu od najzahtevnijih, ali svakako najdragocenijih stavki u životu svake žene.

Pročitajte: Cipele Dragane Mićalović su najisplativija investicija - mogu da se nose UZ SVE! Ovaj komad morate imati (FOTO)

Instagram

 

Pogled na porodice svojih sestara, na to kako se one ophode prema naslednicima, čemu ih uče, koliko su strpljive stvorio je kod Dragane određena iskustva i temelje koji će joj zasigurno u daljem životu kada i sama dobije decu pomoći. Dok taj trenutak ne dođe, najmlađa Mićalovićka nastoji da pomenuto znanje i iskustvo prenese na scenu.

Pročitajte: Fotografije sa odmora sve otkrivaju! Gaga Mićalović pored KRŠNOG I ZGODNOG momka ZALJUBLJENA DO UŠIJU

Instagram screenshot @hipokampelefentokamela

 

U predstavi Ana Karenjina ona tumači majku malom Serjoži. Bar jednom mesečno Dragana Mićalović majčinstvo prihvata kao sastavni deo uloge koju tumaći, a koja je u neku ruku prekretnica njene karijere. Koliko je ponosna na ovaj komad i to što je deo njega svedoči skorašnja objava na društvenim mrežama a tiče se snimka nastalog u toku probe. Ona je, naime, objavila scenu u kojoj njen mali kolega Jug, koji joj igra sina isprobava tekst a ispod napisala: "Moj pozorišni sin. Jug".

Pročitajte: Vratila se staroj ljubavi! Dragana Mićalović pored njega ponovo blista, svi ga znate i obožavate FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading