Celebrity News

Unuk Vanje Bulića prvi put u javnosti: Mali Todor je porastao i sada je isti deda (FOTO)

Unuk Vanje Bulića divan je dečak kojim se deda ponosi

Unuk Vanje Bulića prvi put u javnosti: Mali Todor je porastao i sada je isti deda (FOTO)

Četiri godine je prošlo otkako je unuk Vanje Bulića došao na svet, a vreme provedeno sa njim novinar i književnik naziva dragocenim. Vanja je posvećen kao deka, voli da se druži sa mališanom kojem su otac i majka dali ime Todor, dok istovremeno obožava da mu malim koracima prenosi široko znanje koje poseduje iz raznih oblasti. 

Pročitajte:Sudbina: Supruga Vanje Bulića jedva ostala živa, izgubili su dete baš na dan kada su dobili blizance

Unuk Vanje Bulića presladak je dečak, prepametan i vrlo lepo vaspitan stoga ne čudi što je književnik, čim je malo porastao, počeo gotovo svuda da ga vodi sa sobom. Pre par dana obojica su bili gosti novinarke Snežane Dakić u emisiji "Male stvari" gde je Vanja promovisao svoj novi roman, a Todor mu bio podrška.

Pročitajte: Vanja Bulić prisetio se burne prošlosti - Izdaja koja je promenila život proslavljenog novinara!

U svakom aspektu otkako je postao deka Bulićev život se promenio, ispunjeniji je, sadržajniji i svakako lepši, što on ne krije. Naprotiv, tvrdi da je drugima dosadio pričama o svom mezimcu.

- Moj život se promenio otkada sam postao deda, u smislu da već počinjem da smetam ljudima pričama o svom Todoru. Sin Dušan mu redovno svira električnu gitaru, a on neprestano peva i priča nešto što samo on razume. Todor bukvalno usta ne zatvara, baš kao i ja. Drago mi je što su sin i snajka išli u škole roditeljstva i što mog unuka shvataju kao ravnopravnog člana familije, a ne kao igračku - kazao je ranije on, koji takođe unuku pristupa kao odrasloj osobi, stoga je mali Todor vrlo razborit i spreman uvek za nove izazove iako ima svega četiri godine.

Poklon fotografije doma Vanje Bulića

 

Komentari (0)

Loading