Celebrity News

Haos! Karleuša u žaru svađe sa Sašom Popovićem otkrila sa KOJOM PEVAČICOM je prevario ženu (FOTO)

Jelena Karleuša i Saša Popović bili su u sukobu i ranije

Haos! Karleuša u žaru svađe sa Sašom Popovićem otkrila sa KOJOM PEVAČICOM je prevario ženu (FOTO)

Ata Images

Iako je pop diva još pre dve godine napustila "Zvezde Granda" gde je bila član žirija, Jelena Karleuša i Saša Popović čini se u sukobu su velikih razmera, a sve je kulminiralo kada je nekadašnji direktor Granda izjavio kako joj je pomogao u karijeri i digao joj cenu nastupa za 300 odsto jer ju je pozvao u popularnu muzičku emisiju kada je svuda bila zabranjena.

‒ Obožavam Saleta. Nažalost, ovo što je govorio je istina.Tačno je da sam tokom čitave moje karijere zabranjena, što je surova i tužna istina mog života i karijere, velika nepravda i kršenje ljudskih prava, zar ne? Tačno je i da mi je honorar za koncerte porastao za 300%. Tačnije, tri puta je veći. Sada sam najplaćenija! Tačno je da mi je pružio ruku kad niko nije hteo, ali sam ja zato šest godina radila bez dinara. Jer sam čestit i dobar čovek koji zna da ceni. Odužila sam se. Smatram da jesam, da su Zvezde Granda uz mene imale najveći pik i procvat - napisala je Karleuša u svom obraćanju na "Instagramu" i dodala da otkako nje nema tamo, emisiju niko ne gleda, a neki smatraju da ju je Sale potkačio kako bi započeo novi sukob i tako skrenuo pažnju sa skandaloznih optužbi protiv Snežane Đurišić.

Pročitajte: Zdravo, ovde Sašina žena - Kako je protekao susret Suzane Jovanović sa pevačicom u koju je Popović bio LUDO ZALJUBLJEN (FOTO)

Ata Images

 

Naime, Jelena Karleuša i Saša Popović i pre 13 godina vodili su žestok rat koji je otišao toliko daleko da je on odlučio da je tuži i na ime odštete traži čak 50 miliona dinara, piše "Svet" i navodi da su među njima tada pale veoma teške reči kao i da je Karleuša izjavila kako Suzana plače kod kuće dok je Sale "vara sa svim živim i neživim pevačicama i čistačicama".

- Ovakve gnusne laži i uvrede neću više da tolerišem. Tužiću je i na sudu ću joj uzeti sav novac koji ima - rekao je tada Popović dok se Karleuša na to samo smejala i medijima ponudila opkladu u čokoladnu bananicu da od tužbe nema ništa, prenosi magazin "Svet". Oni su se kasnije pomirili i sarađivali šest godina u šou-programu Zvezde Granda.

Komentari (0)

Loading