Celebrity News

Vojin Ćetković uhvaćen sa bivšom ženom! Gleda je nežno i smeška se kao prvog dana, pogledajte fotografiju

Fotografija Vojina Ćetkovića i Nataše Milovanović kruži Internetom

Vojin Ćetković uhvaćen sa bivšom ženom! Gleda je nežno i smeška se kao prvog dana, pogledajte fotografiju

Iako brak Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović važi za jedan od najčvršćih te se mnogima čini da njihovu ljubavnu priču ništa ne može pokvariti, ima i onih koji se sećaju da je pre lepe glumice on već bio u braku i to sa jednom od tada najpopularnijih TV lica. Fotografija Vojina Ćetkovića i Nataše Milovanović, nekadašnje voditeljke Trećeg kanala osvanula je sada na Internetu i napravila pravu pometnju.

U jeku popularnosti, jedan od najpoželjnijih glumaca upoznao je Natašu sa kojom je na ludi kamen stao 2001. godine, a kako se o njihovom braku nije previše pisalo, retka fotografija Vojina Ćetkovića i Nataše Milovanović iz vremena kada su se voleli, privukla je izuzetnu pažnju.

Pročitajte: Da li vam je bolji frajer od Vojina? Ćetkovićeva bivša žena u ljubavi sa MINISTROM, evo koji poznati političar joj je pružio utehu (FOTO)

Story printscreen

 

Reakcije iznenađnih fanova ne prestaju da se nižu, a mnogi komentarišu da Vojin vidno mršaviji, sa dosta svetlijom kosom i tankim brkovima koji su tada bili moderni, izgleda potpuno drugačije nego danas.

Iako na fotografiji oni deluju srećno i raspoloženo, brak Vojina i Nataše bio je kratkog daha te je svako krenuo na svoju stranu. Glumac je sreću pronašao kraj prelepe Bobe sa kojom danas ima bliznakinje Veru i Milu, dok je njegova prva supruga život nastavila van granica Srbije. Odselila se u Pariz gde i danas živi i to daleko od očiju javnosti.

Komentari (1)

Loading