Celebrity News

Beki Bekić je bio zvezda devedesetih, a danas ga isto gledate na televiziji U DRUGOJ ULOZI: Evo čime se bavi i kako sada izgleda (FOTO)

Ćerka Bekija Bekića krivac je za neverovatan gest svog oca

Beki Bekić je bio zvezda devedesetih, a danas ga isto gledate na televiziji U DRUGOJ ULOZI: Evo čime se bavi i kako sada izgleda (FOTO)

Ćerka Bekija Bekića, pevača je najviše obradovala kada mu je podarila unuka Nikolu. U tom trenutku, za njega se, kako kaže, otvorila posebna dimenzija ljubavi. A sa dolaskom Nikole u njegov život, čini se, otvorilo se i novo poglavlje u njegovoj karijeri.

Zvezda devedesetih, Beki Bekić, odavno se povukao sa javne scene, međutim, njegova ćerka Emilija navela ga je da muzici još ne kaže zbogom. I dok su se mnogi pitali zbog čega više ne možemo videti čoveka, koji rame uz rame sa brojnim muzičkim legendama, važi za jedno od najvećih imena domaće folk muzike, on se u tišini posvetio privatnom biznisu.

Pročitajte: Aca Ilić i Bilja Jevtić liju suze radosnice, sin ih obradovao prelepim vestima - Ivan je malo požurio, ali sreći se u zube ne gleda (FOTO)

ATA Images

 

Naime, kada je ćerka Bekija Bekića na svet donela svog sina Nikolu, pevač je odlučo da svojim talentom unuku pokloni najlepši poklon - pesmu. I dok mu je mlađa ćerka podarila naslednika, starija, Emilija predložila mu je da pesmice za decu, koje je već odavno napisao, sada snimi i objavi na svom "Youtube" kanalu.

- Bio sam šokiran kada mi je Emilija predložila da to radimo, imao sam te pesmice davno, ali sam mislio da to nikoga ne interesuje. Mlađa ćerka je veći krivac jer mi je rodila unuka Nikolu i tako su krenule pesme da se rađaju - rekao je svojevremeno za domaće medije.

Instagram

 

- Uspešni smo, najvažnije nam je da se deci sviđa to što radimo, ali evo, roditelji su nam tražili da počnemo da snimamo i na engleskom, jer deca najbolje uče od 3. do 5. godine -  rekao je u "Jutru" pevač koji nastavlja da stvara čaroliju za najmlađe.

Komentari (0)

Loading