Celebrity News

Bivši dečko Ivane Žigon bori se na Pesmi za Evroviziju da predstavlja Srbiju u Liverpulu: Da li ste ga primetili na TV-u? (FOTO)

Bivši dečko Ivane Žigon bori se na Pesmi za Evroviziju da predstavlja Srbiju u Liverpulu

Bivši dečko Ivane Žigon bori se na Pesmi za Evroviziju da predstavlja Srbiju u Liverpulu: Da li ste ga primetili na TV-u? (FOTO)

Ata Images

Bivši dečko Ivane Žigon, Ninoslav Nino Ademović bori se na Pesmi za Evroviziju, a numera čiju je muziku komponovao zove se "Viva la vida". Numeru koju potpisuje bivši dečko Ivane Žigon izvod dvojac "Duo Grande".

Ivana Žigon, kako se svojevremeno govorkalo, ostavila je svog supruga Grigorija Brkovića zbog Nina Ademovića, oca pevača Alena Ademovića, koji je godinama bio pevač benda "Miligram". Njihova veza trajala je dve godine, a kako je Nino otkrio, završila se burno.

Pročitajte: TRUDNA Ivana Žigon uslikana na ulici - Stomak do zuba, pogledajte kako joj lepo stoji blagosloveno stanje (FOTO)

Ata Images

 
 

Kompozitor Nino Ademović, bivši dečko Ivane Žigon, potpisivao je i muziku za njen mjuzikl "Stojte, Galije carske", a povodom toga otkrio je i da se oseća povređenim i izigranim, nakon što ga glumica nije navela kao saradnika na ovom projektu:

- Bio sam dve godine u emotivnoj vezi s Ivanom, ali smo se krili od paparaca i novinara. U dilemi sam da li me je ta žena volela ili me je samo iskoristila za spektakle „Njegoš nebom usijani“ i „Stojte, galije carske“, koje smo zajedno radili - kaže Ademović i dodaje: 

- Boli me to što nigde na gostovanju nije htela da kaže ko je radio muziku. Mi nismo zajedno već nekoliko meseci, ali kao profesionalac autore moraš da pomeneš pred novinarima.

Bivši dečko Ivane Žigon tada je stavio tačku na svaki kontakt sa njom.

youtube printscreen

 

- Zvala me je na konferenciju za štampu, a stavila me je da sedim u publici. Da li se stidi što sam Rom? Nisam hteo da razgovaram s njom. Samo sam otišao. Slala mi je poruku da se vratim na konferenciju da me pokaže novinarima i da kaže ko sam ja. Pravdala se da je morala da stavi Ruse. Stavila je neke glumce. Svaka čast njima, ali muzika je jedna od najvećih umetnosti - kaže za "Puls".

Ivana je tada demantovala navode Nina Ademovića, a u kakvim je danas odnosima sa nekadašnjim bivšim partnerom javnosti nije poznato.

Komentari (1)

Loading
Zoran Knezevic

06:50 03.03.2023

Jadna je Srbija ako su joj ponos i dika ovakvi "nacionalisti"?! Fuj bre?! Kada je vidim na TV-u, gasim televizor. Ostavila muza da bi bila sa ovim "umetnikom"?! Cak i on ima neki licni i nacionalni integritet za razliku od nje.