Celebrity News

Koliko su Kosta, Srna i Ana porasli! Željko i Jovana Joksimović objavili prve slike dece sa letovanja na Maldivima, preslatki su (FOTO)

Porodični odmor Jovane i Željka Joksimovića privukao je pažnju s razlogom

Koliko su Kosta, Srna i Ana porasli! Željko i Jovana Joksimović objavili prve slike dece sa letovanja na Maldivima, preslatki su (FOTO)

Instagram

Niko nije očekivao da će porodični odmor Jovane i Željka Joksimovića postati goruća tema štampe i portala, ipak to se dogodilo. Naime, muzičar i novinarka otputovali su sa naslednicima, sinom Kostom i ćerkama bliznakinjama Srnom i Anom na more, što nije prvi put, ali ono po čemu se ovo letovanje poznate porodice razlikuje su njihove zajedničke fotografije koje su dospele u medije.

Pročitajte: Žestoko saopštenje Željkove bivše žene Vesne: Jovana, vreme je da napišem SVE O TEBI! Svi su u šoku (FOTO)

Instagram

 

Pretpostavljalo se da će Jovana i Željko želju da decu predstave javnosti na drugi način sprovesti u delo, recimo fotografisanjem za naslovnu stranu nekog magazina, ali na našu žalost odabrali su ovaj manje popularan način, čime su uzburkali medije. Interesantno je da je pevač bio taj koji je slike naslednika plasirao na društvene mreže. 

Pročitajte: Ovako se zabavljaju milioneri: Joksimovići posle dugo vremena u provodu, svi gledaju u Jovanine noge (FOTO)

Instagram

 

Naime, on je objavio sliku predivnog zalaska sunca na Maldivima, međutim u prvi plan dospeli su njegovi mališani. Po senci bi se reklo da je reč o sinu i jednoj od ćerki, a mada se njihov lik ne vidi dobro zaključak je da su izuzetno porasli, da oboje imaju visinu, dok je istovremeni utisak bio da je brat Kosta sa sestrama vrlo blizak.

Pročitajte: Kako su brzo porasle! Ćerke Željka i Jovane Joksimović su neodoljive bliznakinje, ovo su fotke sa rođendana

Instagram

 

Ovogodišnji porodični odmor Jovane i Željka Joksimovića upravo zbog oviih kadrova privukao je veliku pažnju javnosti i medija, a neosporno je da će ostati duboko urezan u sećanju svih članova porodice, koji se divno provode na egzotičnoj destinaciji.

Pročitajte: Od tada je među nama neka distanca: Jovana je svekrvi jednu stvar žestoko zamerila, to nije smela da joj uradi

Instagram

 

Komentari (0)

Loading