Celebrity News

POVLAČIM SE sa estrade, a razlog je NAJLEPŠI NA SVETU: Rada Manojlović objavila predivne vesti, otac u Četeržu se rasplakao kad je čuo

Autor: | 03/03/2023

Želja Rade Manojlović blizu je da se ostvari

POVLAČIM SE sa estrade, a razlog je NAJLEPŠI NA SVETU: Rada Manojlović objavila predivne vesti, otac u Četeržu se rasplakao kad je čuo

Pevačica Rada Manojlović od svog prvog pojavljivanja u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" pod kožu se uvukla brojnoj publici kako vokalnim sposobnostima, tako i izgledom, a kasnije i ljudskim kvalitetima, skromnošču i iskrenošću. Iako važi za jednu od najuspešnijih i najtraženijih mladih pevačica, te su njeni nastupi mesecima unapred zakazani i rasprodati, nije tajna da je velike sume novca koji zaradi ulagala u karijeru, te tako i danas, pored svega navedenog ona nema svoj krov nad glavom, već živi kao podstanar. Želja Rade Manojlović da sebe počasti nekretninom, po svemu sudeći blizu je da se realizuje.

Pročitajte: Svi su drugi osim njega SMEŠNI - Rada se vratila OVOJ bivšoj ljubavi, ponovo je nasmejana kao kad smo je prvi put upoznali (FOTO)

ATA Images

 

Budući da je pevačica nedavno napravila velike promene u svojoj karijeri, prekinula je saradnju sa menadžerom i svoju rođenu sestru angažovala za taj posao, kako tvrdi, ostaje joj mnogo više novca te će uskoro moći da reši i svoje stambeno pitanje, a želja Rade Manojlović je da to bude neko mesto van Beograda, daleko od gradske gužve i vreve koja joj sve manje prija:

- Na dobrom sam putu da realizujem kupovinu stana i njegovu lokaciju ću kriti koliko god je to moguće, zarad svog mira. Za početak ću malo da se krijem, tako mi je mnogo zanimljivije. Shvatila sam tokom ove medijske ilegale da sam dosta odmorila dušu i smirila se. I da, neću kupiti stan u Beogradu, makar zasad. Za to što do sada nisam kupila svoj stan neću kriviti nikog drugog, jer prva ja nisam bila neko ko zna s parama. Davala sam 20.000-30.000 evra samo za jedan spot, tako da sam mogla odavno da kupim stan umesto što sam snimila dva-tri spota. Ali dobro, ne žalim se, nekad su se ta ulaganja isplatila, nekad ne. Uglavnom ne možeš da dobiješ ako ne rizikuješ - iskrena je bila Manojlovićeva za "Kurir", a zatim dodala:

Pročitajte: Obećala je da S NJIM neće više nikad! Rada Manojlović ponovo sa bivšim, uslikan ispred njenog stana (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

- Ono što je jasna konstatacija jeste da je razlika u prihodima zaista velika u odnosu na raniji period, ali ne bih se više osvrtala na saradnju s bivšim menadžerom i želela bih da to ostavim u prošlosti. Mnogo sam srećna! Nisam osoba koja se kaje, sveti ili izjeda zbog loših odluka. Ne! Na greškama dobro naučim i ne vraćam se ponovo na njih.

Kako izgleda kuća Rade Manojlović u Četerežu možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Loading