Lifestyle

Moderna i kreativna oaza: Zavirite u dom Dragane Kosjerine u Beogradu (FOTO)

Dom Dragane Kosjerine sasvim je moderan...

Moderna i kreativna oaza: Zavirite u dom Dragane Kosjerine u Beogradu (FOTO)

Dom Dragane Kosjerine nalazi se u prestonici, a u njemu jedno od naših najpoznatijih TV lica boravi kada se sve poslovne obaveze završe i trudi se da od njega napravi pravo utočište i oazu u kojoj razvija svoju kreativnost.

Pročitajte: USKORO ĆE STATI NA LUDI KAMEN - Dečko Dragane Kosjerine je zgodan DASA, a evo i čime se bavi (FOTO)

 

 

Atraktivna voditeljka živi u prostranom i prozračnom stanu, okupanom svetlošću, a kako je na društvenim mrežama samo deliće pojedinih kutaka objavila, stiče se utisak da svoju privatnost želi da sačuva samo za sebe. Ipak, ono što se da videti, dosta govori o navikama Dragane Kosjerine, te i kako, kada se kamere ugase, ona provodi vreme.

Pročitajte: LEPOTICA SE NE POSTAJE, VEĆ RAĐA - Dragana Kosjerina objavila fotografiju iz detinjstva i ostavila sve bez reči! (FOTO)

 

 

Sudeći po fotografijama, stan je dekorisan prilično moderno, a važno mesto zauzimaju knjige, kojih ima pregršt na policama. Osim što je dekorisan perfektno, stan je i prilično funkcionalan, te možemo naslutiti da sve ima svoje mesto, a sa balkona tek se nazire pogled koji voditeljka ima iz svog stana.

Pročitajte: Otkrivena tajna besprekornog izgleda Dragane Kosjerine - Ono što ona može da izvede, mnogi se ne bi usudili

Instagram

 

Osim umetničkih detalja i književnih dela, dom Dragane Kosjerine neretko je ispunjen cvećem, o čemu svedoče i njene objave na "Instagramu" , a u oplemenjenom prostoru voditeljka voli da vežba.

Pročitajte: Iskrena i bez zadrške - Ovo niste znali o Dragani Kosjerini

 

 

Komentari (2)

Loading