Celebrity News

Zar od svih BAŠ SA MOJIM KOLEGOM: Lekina ćerka ocu predstavila zeta, umalo se nije onesvestio kad ga je video (FOTO)

Autor: | 06/03/2023

Dečko Ane Lečić njen je i kolega njenog oca

Zar od svih BAŠ SA MOJIM KOLEGOM: Lekina ćerka ocu predstavila zeta, umalo se nije onesvestio kad ga je video (FOTO)

Dalibor Danilović

Ana Lečić je od svojih roditelja čini se pokupila samo najbolje, talenat je nasledila od oca, glumca Branislava Lečića, a lepotu očigledno od majke Ivane Vujadinović, na koju neverovatno liči. Poslednjih godina ostvarila je niz zapaženih uloga, poput one u filmu "Dara iz Jasenovca", kao i u serijama "Državni službenik", a srca ljubitelja sedme umetnosti osvojila je i ulogom u seriji "Dug moru" čija treća sezona konačno stiže na male ekrane. Naime, sredinom marta gledaoci će moći da uživaju u deset novih epizoda, a promocija ovog ostvarenja bila je idealan povod da se na istom mestu pojave dečko Ane Lečić i talentovana mlada glumica.

U pomenutoj seriji ćerka Branislava Lečića igra buntovnicu Olgu čiji se život opasno zaokreće u trećoj sezoni, međutim ta serija je takođe zaokrenula i Anin život. Naime, ona je upravo na snimanju "Dug moru" upoznala crnogorskog kolegu Vuleta Markovića, sa kojim već neko vreme uživa u, po svemu sudeći, skladnoj i srećnoj vezi, otkriva novi broj magazina "Gloria".

Pročitajte: Od svih BAŠ ON DA MI BUDE ZET - Ćerka Branislava Lečića pokazala momka! Poznati glumac kog svi znate, a tata se ništa ne pita (FOTO)

Boško Karanović

 

Naime, mladi glumački i emotivni partneri iako svoju vezu nisu želeli medijski da potenciraju, u poslednje vreme malo su se opustili u tom smislu, te smo na društvenim mrežama sve češće u prilici da vidimo njihove zajedničke fotografije koje odaju utisak velike zaljubljenosti, a sada su na ovom događaju upravo to i potvrdili i svima stavili do znanja da odlično funkcionišu.

Pročitajte: Ko još voli maćehu, pa još BIVŠU! Otkriveni detalji odnosa Nine Radulović i Lečićeve ćerke Ane (FOTO)

Boško Karanović

 

Takođe, primetne su bile i njihove odevne kombinacije. Savršeno modno usklađeni, dečko Ane Lečić i lepa glumica, uz veliko pojačanje nove sezone serije Seku Sablić, vidno raspoloženi ispozirali su okupljenim fotoreorterima, a budući da su privukli poglede mnogih, nema ko nije prokomentarisao da su sjajan par, te da je vest o svadbenom veselju na pomolu. 

Pročitajte: Pažljivo ga skriva od javnosti! Ovo je zet Branislava Lečića, koji je osvojio prelepu Anu (FOTO)

Boško Karanović

 

Inače, Ana i Vule funkcionišu na relaciji Beograd-Podgorica, što im ne predstavlja nikakav problem, a pre nego što se saznalo za njihovu vezu, iz glumčeve izjave o njegovoj sadašnjoj devojci moglo se naslutiti da postoji nešto više od prijateljstva.

- Ana je divna, mlada, talentovana i za svoje godine iznenađujuće zrela glumica. Nekako smo kliknuli od starta, stekli obostrano poverenje i dostigli zavidan nivo zaigranosti, što se da osetiti - rekao je tada za "Kurir" Marković.

Komentari (0)

Loading