Celebrity News

TUŽNE VESTI stigle iz porodice Đoković o Noletu, Dijana i Jelena su uz njega: Pogledajte zvanično saopštenje, svi su slomljeni

Loše vesti o Novaku Đokoviću zvanično su potvrđene

TUŽNE VESTI stigle iz porodice Đoković o Noletu, Dijana i Jelena su uz njega: Pogledajte zvanično saopštenje, svi su slomljeni

Profimedia

Nade reketa broj jedan da bi mogao da dobije izuzeće i zaigra na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju ove godine pale su u vodu, naime, danas su zvanično potvrđene loše vesti o Novaku Đokoviću koje su rastužile njegove navijače širom sveta. 

Do poslednjeg časa je Novak čekao potencijalne pozitivne vesti iz SAD, ali se povukao sa turnira pre žreba za kvalifikacije.

Sjedinjene Američke Države i dalje su jedna od retkih zemalja koje zabranjuju ulaz strancima koji nisu vakcinisani protiv virusa korona, a ta politika trebalo bi da se okonča 11. maja. To znači da bi Đoković trebalo da može da učestvuje na US openu, poslednjem grend slem turniru u sezoni, ali za prve masterse u sezoni nije dobio dozvolu.

Pročitajte: LOŠE VESTI o Novaku Đokoviću, Dijana u suzama: Jelena je uz njega, daće sve od sebe da ovo preguraju

 

 

Teniser je tako ostao bez prilike da se bori za potencijalnih 2.000 bodova u slučaju trijumfa, što otvara šansu njegovim rivalima da ga preteknu na listi najboljih tenisera sveta. Đoković je u Kaliforniji slavio pet puta, na Floridi šest, ali ni na jednom ni na drugom turniru nije nastupio od 2019. godine.

Novaka će u glavnom žrebu u Indijan Velsu zameniti Nikoloz Basilašvili, a ukoliko se još neko povuče pre žreba, u glavni će upasti i Dušan Lajović.

Komentari (1)

Loading
Nadica

17:17 06.03.2023

Bagra američka , olosi , crknite od muke , NOLE JE KRALJ TENISA , NAJBOLJI NA SVETU , A VI SVI POCRKAJTE OD MUKE IDIOTI, RETARDIRANA NAJGORA ZEMLJA NA SVETU !!!!!