Celebrity News

Konačno da javnost sazna: Isplivala SMS prepiska Novaka Đokovića i Pepea Imaza, neverovatno je šta mu guru šalje (FOTO)

Nekadašnji guru Novaka Đokovića izneo svoje mišljenje

Konačno da javnost sazna: Isplivala SMS prepiska Novaka Đokovića i Pepea Imaza, neverovatno je šta mu guru šalje (FOTO)

Prvi teniser sveta, Novak Đoković nakon psihički i fizički iscrpljujuće godine ponovo je došao do najvišeg ranga. Osvojio je svoju rekordnu 10. titulu na Otvorenom prvenstvu Australije, a nakon pobede izgubio je kontrolu i briznuo je u plač dok je podizao svoj trofej. Slika kako leži na zemlji verovatno će se još neko vreme ostati utisnuta u svest mnogih, a na ovaj njegov izliv emocija nije ostao imun ni nekadašnji guru Novaka Đokovića, Pepe Imaz koji je svoje ustiske podelio za špansku "Marcu".

Naime, čim je izvojevao pobedu u finalu, kako je i sam rekao, najveću u životu, naš najbolji teniser odjurio je u svoj tim, gde se u zagrljaju majke Dijane i brata Marka prepustio emocijama, a na ovaj potez imao je komentar nekadašnji teniser i trener, a danas guru Pepe Imaz koji je podelio značenje onoga što je Đoković iskusio u Melburnu, od njegovog prinudnog odlaska, do impresivne pobede.

Pročitajte: Kad muž i žena postanu STRANCI - Jelena sve glasnija u nameri da ostavi Novaka, fotografije kao DOKAZ

Printscreen

 

- Poslao sam mu poruku i rekao mu da ga volim. Titula je sjajna stvar, ali ono čemu nas je sve naučila još je divnije kada je pokazao svoje emocije ljubavi. Kada je pobedio u Australiji, ljudi su videli ljudsko biće, a ne hladnu, pobedničku mašinu. Nije to bila euforija, već osećanja svesnosti, empatije i puno ljubavi. Kada se popeo gore, on se srušio - rekao je Imaz.

Osim na Australijan openu 2022, Novaku Đokoviću je zabranjeno da učestvuje na četiri masters turnira u Severnoj Americi, kao i na Otvorenom prvenstvu SAD 2022. godine zbog nevakcinisanog statusa. Nekadašnji guru Novaka Đokovića osvrnuo se i na tu temu i rekao da su posle suočavanja sa poniženjem, poslednjih 12 meseci svakako bili najteži u njegovoj karijeri.

Pročitajte: Čovek iz senke - Ko je tajanstveni duhovni učitelj Novaka Đokovića koji mu je pomogao kad je bilo najteže

Profimedia

 

- Zamislite samo vi, kao ljudsko biće, da ne možete da igrate nešto što obožavate. Sa druge strane, na ljudskom nivou, kroz ono što je on prošao i osude koje je dobio, bilo je teško. Bilo je to veoma veliko iskušenje i Novakova najteža godina, bez sumnje, kako na ličnom tako i na emotivnom nivou.

Inače, Nole bi trebalo da nastavi da igra na ATP 500 Dubai Duti Free teniskom prvenstvu, koje počinje 27. februara.

Komentari (0)

Loading