Celebrity News

Mali Aleksandar Živojinović je ISTI TATA: Prijovićka objavila prvu sliku sina na rođendan, presrećan i okružen drugarima (FOTO)

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića danas proslavlja rođendan

Mali Aleksandar Živojinović je ISTI TATA: Prijovićka objavila prvu sliku sina na rođendan, presrećan i okružen drugarima (FOTO)

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića napunio je danas četiri godine. Mali Aleksandar raste kao iz vode i sve je veća ljubav i ponos svojih roditelja, koji uživaju u svakom trenutku provedenim sa naslednikom.

Pevačica je na svom "Instagram" profilu podelila delić atmosfere iz porodičnog doma, gde su ponosni roditelji organizovali pravu rođendansku bajku.

Pročitajte: Koliko je samo sladak! Prijovićka i Filip odveli sina Aleksandra u Diznilend, njegove fotografije će vas raznežiti

Instagram

 

Intimno slavlje u krugu najbližih članova porodice i Aleksandrovih drugara protiče u divnom ambijentu, a mama i tata potrudili su se da sve bude po želji njihovog mezimca.Prostor je ukrašen mnoštvom balona oslikanih omiljenim junacima iz crtanih filmova, a tu je i torta u istom maniru kao i veliki broj poklona koje slavljenik sa nestrpljenjem otvara.

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića uz dečije skromne željice oduvao je četiri svečice sa torte , a roditelji su mu poželeli zdravlje i sreću kao i da ga isti osmeh zauvek krasi. 

Komentari (0)

Loading