Celebrity News

SVI SU ISTI: Filip Živojinović uhvaćen sa OVOM poznatom hrvatskom pevačicom, priča se da su tresli krevete u hotelu na primorju (FOTO)

Ljubavni život Filipa Živojinovića oduvek je na meti komentara

SVI SU ISTI: Filip Živojinović uhvaćen sa OVOM poznatom hrvatskom pevačicom, priča se da su tresli krevete u hotelu na primorju (FOTO)

Ljubavni život Filipa Živojinovića pre popularne pevačice Aleksandre Prijović sa kojom je u braku već skoro pet godina i sa kojom je dobio naslednika Aleksandra, bio je poprilično buran. Kao veliki zavodnik, mlad, lep, uspešan i bogat, sin proslavljenog tenisera Bobe Živojinovića važio je za najpoželjnijeg neženju kojeg su spajali sa raznim poznatim lepoticama, a jedna od njih je i atraktivna Hrvatica koja je danas takođe u skladnom braku.

Naime, pre gotovo deceniju i po, na leto 2009., hrvatski mediji brujali su o romansi između Filipa i tamnošnje popularne pevačice te su se gotovo svakodnevno mogli pročitati naslovi: "Filip Živojinović na odmoru sa Majom Šuput".

Pročitajte: Bivši dečko Aleksandre Prijović pokazao fotografije koje će joj pokvariti brak - Ovo je prava istina o Priji, više neću da ćutim (FOTO)

Privatna Arhiva

 
 

Tada dvadesetčetvorogodišnji Bobin naslednik, u hrvatskom letovalištu Novi Vinodolski, gde je inače Lepa Brena godinama letovala sa porodicom, viđen je u društvu pet godina starije pevačice i trač o njihovoj emotivnoj vezi brzo je počeo da se širi, a razlog više za interesovanje medija i javnosti jeste i činjenica da je njegova zvanična devojka u to vreme bila manekenka Sofija Milošević za koju se spekulisalo da je buduća snajka Živojinovića. Fotografije na kojima u različitim aktivnostima uživaju Filip i Maja, kao što su spa centri i noćni klubovi, punile su tada novinske stupce, a iako se u prvi mah na ovu temu akteri nisu oglašavali niti se obazirali na priče koje kruže, nakon izvesnog vremena odlučili su da stanu na put glasinama koje su uzele maha, te sve demantovali.

Pročitajte: Ovo je moj novi život i za Aleksandru tu NEMA MESTA - Šokantna odluka Filipa Živojinovića (FOTO)

Instagram

 

- U Novom Vinodolskom bio sam na porodičnom odmoru. Tamo je bila i Maja. Imamo mnogo zajedničkih prijatelja i istina je da smo dosta vremena provodili zajedno, ali između nas se nije dogodilo ništa intimno - izjavio je Filip svojevremeno u emisiji "Red karpet".

Pročitajte: Maja Šuput nikad srećnija - Sin je stigao!

Instagram

 

Inače, prema pisanju medija, Maja se tada oporavljala od dve propale veze sa oftalmologom Deanom Šarićem koji ju je ostavio zbog jedne novinarke, nakon toga počela je da se zabavlja sa preduzetnikom Andrijanom Plenčom, ali se i ta priča neslavno završila posle nekoliko meseci, da bi se 2019. godine udala za Nenada Tatarinova, vlasnika konsultantske firme, sa kojim je dobila sina Bluma.

Pročitajte: Koliko je samo sladak! Prijovićka i Filip odveli sina Aleksandra u Diznilend, njegove fotografije će vas raznežiti

Instagram

 

Sa druge strane, ljubavni život Filipa Živojinovića sada je mirna luka, on živi pravu bajku sa popularnom Prijom sa kojom ga svaki čast mediji razvode, međutim njih dvoje uspešno odolevaju izazovima i prevazilaze sve prepreke, ako ih uopšte u njihovom odnosu ima.

Komentari (0)

Loading