Celebrity News

Ovo mu nije trebalo: Novak Đoković uhvaćen u Dubaiju sa fatalnom Ruskinjom, Jelena preduzela drastične mere (FOTO)

Fotografija Novaka Đokovića podigla je veliku prašinu u javnosti

Ovo mu nije trebalo: Novak Đoković uhvaćen u Dubaiju sa fatalnom Ruskinjom, Jelena preduzela drastične mere (FOTO)

Novak i Jelena Đoković privlače pažnju gde god da se pojave, a javnost pomno prati svaki njihov korak. Iako važe za jedan od najskladnijih parova priče o problemima u braku ovih dana su sve glasnije, a tome je dodatno doprinela i fotografija Novaka Đokovića koja je postala viralna na društvenim mrežama.   

Prethodne nedelje Đoković je učestvovao na turniru u Dubaiju, gde je stigao do polufinala u kojem je doživeo poraz od Danila Medvedeva. Pojedini fanovi koji su pratili meč posumnjali su da je Noleta morila neka briga, te da nije dao svoj maksimum, a fotografija Novaka Đokovića nastala pre turnira navodno je mogla da utiče na njegovu igru.

Pročitajte: Prva svađa u javnosti - Novak i Jelena uslikani u nezgodnom trenutku ispred kuće u Španiji, pogledajte fotke incidenta

profimedia

 

Naime, dok je odmarao na plaži i pripremao se za susret sa Medvedevim, našem najboljem teniseru prišla je atraktivna plavuša Daria i zamolila ga je da se zajedno fotografišu. Ljubazan kao i uvek Nole je uslišio njenu želju, a slika je istog časa završila na njenom Instagram profilu. 

- Fotografija sa legendom - pisalo je u opisu.

Pročitajte: Kako možeš da pričaš da si oženio ženu koju NE VOLIŠ? Brutalna poruka Jelene Đoković posle odmora sa mužem zapalila Instagram

Iako je slikanje sa fanovima uobičajno za poznate ličnosti, fotografija Novaka Đokovića pokrenula je buru reakcija na društvenim mrežama, a mnogi slute da mu je lepa Ruskinja došla glave. 

- Nole se zaljubio, uzela mu pamet lepa Ruskinja zato je izgubio meč; Nole, reći ću te ženi; Drago mi je da uživaš na plaži pre odlučujućeg meča - bili su samo neki od komentara.

Pročitajte: Dosadilo joj je da joj se podsmevaju - Jelena Đoković sa Novakom na Sajmu knjiga, pogledajte samo usku suknju koju nosi (FOTO)

Podsećanja radi, Novak i Jelena godinama žive u skladnom braku u kojem su dobili sina Stefana i ćerku Taru. Na porodičnu idlilu zli jezici nikada nisu mogli da utiču, a da li je Noletov potez prošao bezazleno ili je ovoga puta ipak morao da se pravda supruzi javnosti nije poznato. 

Komentari (0)

Loading