Moda

Dosadilo joj je da joj se podsmevaju: Jelena Đoković sa Novakom na Sajmu knjiga, pogledajte samo usku suknju koju nosi (FOTO)

Stajling Jelene Đoković ne menja se već godinama

Dosadilo joj je da joj se podsmevaju: Jelena Đoković sa Novakom na Sajmu knjiga, pogledajte samo usku suknju koju nosi (FOTO)

Vrlo jednostavan, klasičan a opet uvek upečatljiv je stajling Jelene Đoković. Supruga najboljeg srpskog tenisera nije sklona eksperimentima kada je moda u pitanju, voli bezvremene komade koji dugi niz godina mogu da se nose i uklapaju uz nove trendove. S tim u vezi, bilo da je reč o odeći ili pak asesoaru ili možda obući ona ne odstupa od svega par boja. Tu su crna, teget, bela, bež i povremeno braon, pa i siva, koju možda čak i najviše preferira.

Pročitajte: U helankama i bez šminke: Snimak Jelene Đoković u kućnom izdanju dok vežba sigurno ćete pogledati više puta, da li je ovo stvarno ona?

Ata Images

 

Upravo u kombinaciji pomenutih nijansi ženu Novaka Đokovića javnost je mogla videti na ovogodišnjem Sajmu knjiga. Ruku pod ruku sa mužem Jelena je sajmom prošetala u vrlo ženstvenoj kreaciji, a posebnu pažnju modnih stručnjaka privukla je njena specifičnog kroja suknja, sa zlatnim dugmićima dužine do kolena.

Pročitajte: Sve zanima Anastasijina afera s Novakom: Jelena Đoković se PRVI PUT obratila direktno Cecinoj ćerki (FOTO)

Ata Images

 

Stajling Jelene Đoković ovoga puta sačinjavala je i bela košulja, otvorenog dekoltea i podvrnutih rukava, a sve to ona je uklopila sa skupocenom Dior svetlo sivom tašnom, kakvu je nosila pokojna princeza Dajana, zlatnim nakitom ukrašenim dijamantima i frizurom skupljenom u rep.

Pročitajte: Zdrav, niskokaloričan, a ovako pripremljen i veoma ukusan: Iz kuhinje Jelene Đoković stiže sjajan predlog FOTO

Ata Images

 

Može se reći da je supruga proslavljenog sportiste stilom oduševila prisutne.

Ata Images

 

 

Komentari (2)

Loading
Velimir

07:06 26.10.2022

Imaš utisak da žarko želi prisustvo u medijima...

Maja

08:03 26.10.2022

Ona jednostavno nema stila. Izleda ko baba koja je upravo izasla posle zavrsenog prvog svetskog rata. Tri broja veca jer je smrsala usled nedostatka hrane u sklonistu.