Celebrity News

Prve fotografije tatine princeze: Upoznajte Sofiju, ćerku Branimira Popovića i njegove 20 godina mlađe supruge Sanje (FOTO)

Ćerka Branimira Popovića i Sanje Jovićević očeva je slika i prilika

Prve fotografije tatine princeze: Upoznajte Sofiju, ćerku Branimira Popovića i njegove 20 godina mlađe supruge Sanje (FOTO)

Ćerka Branimira Popovića ove godine puni deset godina, a ponosni roditelji do sada su je čuvali od radoznalih pogleda javnosti. Više od jedne decenije Branimir Petrović i njegova, dvadeset jednu godinu mlađa, koleginica Sanja Jovićević uživaju u skladnom braku. Odluku da svoju intimu ne dele sa javnošću doneli su jednoglasno, već na početku svoje ljubavi, a u skladu sa tim godinama nisu delili fotografije svoje devojčice Sofije.

Pročitajte: OVO GLUMAC NE ŽELI DA ZNATE - Evo kako izgleda porodica Branimira Popovića i zašto je stalno čuva od oka javnosti (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Ipak, sada se ponosna mama s vremena na vreme, ponesena emocijom, na društvenim mrežama pohvali svojom devojčicom, a u tim, još uvek retkim prilikama, fanovi glumačkog para sa oduševljenjem komentarišu kako je Sofija ista tata.

Pročitajte: Branimir Popović oženio je ovu 21 godinu mlađu koleginicu! Prva fotografija bračnog para posle skoro čitave decenije braka

Instagram

 

I zaista, ćerka Branimira Popovića ima njegove oči i pogled, ali i široki osmeh svoje majke. Srećna i bezbrižna devojčica uživa u odrastanju u skladnoj porodici, dok se roditelji trude da se njen život, bez obzira na njihovu popularnost ne razlikuje od života njenih vršnjaka i drugara iz škole.

Komentari (0)

Loading