Celebrity News

POGINUO JE SINOĆ, pišem ovo sa ogromnom tugom: Jelena Karleuša se slomljena od bola oglasila na Instagramu, svi joj šalju podršku (FOTO)

Nemanja Vuković poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći

POGINUO JE SINOĆ, pišem ovo sa ogromnom tugom: Jelena Karleuša se slomljena od bola oglasila na Instagramu, svi joj šalju podršku (FOTO)

Učesnik popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”, Nemanja Vuković poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Šid‒Beograd, kod Dobanovačke petlje.

Ove tragične vesti šokirale su domaću javnost, a naročito je potresena Jelena Karleuša koja je Nemanji bila mentor u pomenutom takmičenju. 

Pročitajte: Jelena Karleuša ranjivija neko ikad - Ubili su mi dve voljene osobe, srušili su mi ceo svet

Youtube Screenshot

 

- Sa velikom tugom pišem ovo. Poginuo je Nemanja, moj kandidat u „Zvezdama Granda”. Nestvarno talentovan, lep, kulturan, mlad.. Imao je na ovom snimku 18.godina. Izabrala sam ga jer sam u njemu osetila veliki potencijal...Verovala sam u njega - poručila je Jelena, pa dodala:

- Duboko saosećam sa bolom njegove porodice i ovim putem izjavljujem saučešće. Neka vam Univerzum da snagu da izdržite ovakav gubitak. Počivaj u miru Nemanja, a ja znam da energija ne može da umre. Samo menja oblik i ide dalje.

Pročitajte: Potresne fotografije - Karleuša sa ocem Draganom i ćerkama na majčinom grobu, jedan detalj KIDA DUŠU
 

Instagram

Podsećanja radi, Nemanja Vuković poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći. Prema pisanju medija, mladi pevač je navodno sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu. Pretpostavlja se da je napustio vozilo i pokušao da pređe autoput kada je na njega naleteo autobus koji se kretao iz pravca Banjaluke.

Komentari (0)

Loading