Celebrity News

Jelena Karleuša ranjivija neko ikad: Ubili su mi dve voljene osobe, srušili su mi ceo svet

Tuga Jelene Karleuše nezamisliva je

Jelena Karleuša ranjivija neko ikad: Ubili su mi dve voljene osobe, srušili su mi ceo svet

ATA Images

Jelena Karleuša važi za jaku ženu, koja probleme ponosno nosi na svojim plećima i retko tražeći pomoć voljenih. Mada ima puno razloga za tugu, na licu pevačice ne mogu se videti očajanje i bol. Uvek kroz život ide dostojanstvena i nasmejana, ipak postoji nešto što je obećala da uprkos vremenu neće zaboraviti niti oprostiti.

Pročitajte: Suze same teku! Jelena otkrila TAJNI DNEVNIK ćerke Nike, ono što tamo piše slama i najtvrđa srca

Miloš Miletić

 

Nakon koncerta održanom na "Ušću" Jelena je doživela pravu medijsku torturu. Pričalo se i pisalo da je pevala malom broju ljudi, da je sve bilo prazno, da su se karte poklanjale, a tim brojnim spekulacijama ona je odgovorila video snimkom, koji je priložila kao dokaz. Uprkos tome, medijski linč i tuga Jelene Karleuše nisu prestajali. Sve što se dešavalo uticalo je na njeno zdravlje, a o čemu je tačno bilo reč, govorila je ona ranije za Story.

- U dve godine, izgubila sam dve bebe zbog stresa. Sva ta količina bezumne mržnje i zla, zavisti i pakosti, udarila je tamo gde sam bila najslabija. Meni je Srbija ubila dva nedužna bića i ja joj to nikad neću oprostiti. Ko bi normalan oprostio?  Pre nekoliko nedelja imala sam, nadam se, poslednju operaciju, o kojoj nema potrebe da govorim. Sada sam dobro. Mada ja na slikama i snimcima uvek izgledam dobro, zar ne? To je zato što sam prvenstveno profesionalac, a zatim i veoma ponosna kao čovek. Pevam i igram kad me boli, kad sam bolesna i kad ne mogu – moram. Zbog vas, jer vas volim i poštujem to što zbog mene dolazite na moje nastupe i platite kartu - izjavila je pre par godina Karleuša, koju ni tuga za majkom nije zaobišla.

Divna Karleuša, nakon duge i teške bolesti preminula je  u martu 2019. godine, što je za pevačicu bio takođe veliki udarac. Utehu je ona tada pronašla u suprugu, fudbaleru Dušku Tošiću i ćerkama Atini i Niki.

Komentari (0)

Loading