Celebrity News

Dom Džejle Ramović ZAVIJEN U CRNO: Otišla je njena najveća podrška, svi šalju podršku i saučešće (FOTO)

Tuga Džejle Ramović velika je

Dom Džejle Ramović ZAVIJEN U CRNO: Otišla je njena najveća podrška, svi šalju podršku i saučešće (FOTO)

Instagram

Retko kada se tuga Džejle Ramović mogla videti na licu mlade pop zvezde. Od samog početka karijere sa publikom ona je delila isključivo pozitivne vibracije, a njeno ozareno lice davalo je njenim fanovima nadu u bolje sutra. Društvene mreže lepa pevačica koristila je u svrhu promocije svojih pesama i nastupa, sestara takođe Šejle i Lejle, koje su danas aktivne influenserke, dok se tek povremeno na njenom profilu na "Instagramu" mogla naći i slika prijatelja, pa i ponosnih roditelja, koji su joj sve pružili, dali joj podršku da se bavi muzikom i sve učinili da izraste u devojku kakva danas jeste talentovana, iskrena a nadasve vrlo emotivna.

Pročitajte: Sve se dogodilo iznenada: Džejla Ramović došla u rodno Goražde ZBOG SVADBE, obučena u belo, okružena deverušama! Prve fotografije

 

 

Emocije Džejla retko kada u javnosti pokazuje, što je takođe plod roditeljskog vaspitanja, ipak nedavno je napravila mali izuzetak. Naime, sa pratiocima ona je podelila crno-belu fotografiju u okviru koje je napisala kratko: "Raša" i u produžetku dodala emotikon slomljenog srca. Nije morala mnogo zvezda pop muzike da kaže, potpuno jasno je bilo da ju je napustila draga osoba te da joj je srce zbog toga slomljeno. 

Pročitajte: Nije mogla dalje: Džejla Ramović hitno operisana, dugo je krila zdravstveni problem (foto)

Instagram

 

Tuga Džejle Ramović neosporno je velika zbog čega su joj pratioci danima šalju reči podrške.

Komentari (0)

Loading