Celebrity News

To su te majčine oči: Ćerka Dubravke Mijatović i Gorana Radakovića konačno u javnosti, svi su zadivljeni ovom lepotom (FOTO)

Ćerka Dubravke Mijatović nestvarno je lepa

To su te majčine oči: Ćerka Dubravke Mijatović i Gorana Radakovića konačno u javnosti, svi su zadivljeni ovom lepotom (FOTO)

Dubravka Mijatović i Goran Radenković važili su za jedan od najlepših parova unutar srpskih umetničkih krugova. Iako se poznaju još od studentskih dana, ljubav između njih dvoje planula je tek kasnije tačnije tokom snimanja kultnog filma  „Tri palme za dve bitange i ribicu“. Venčali su se i dobili ćerku Ivu, koja sada ima 22.godine. 

Slavna glumica trudi se da svoj privatni život sačuva od radoznalih pogleda, a njena deca nikada se nisu javno eksponirala, te su retke prilike u kojima možemo da vidimo kako oni izgledaju, kako žive i čime se bave. Zahvaljujući društvenim mrežama upeli smo da zavirimu na Ivin fejsbuk profil, a sudeći po fotografijama, ćerka Dubravke Mijatović i Gorana Radenkovića izrasla je u pravu lepoticu. 

Pročitajte: Sada ću vam reći kakva je majka svojoj ćerki ta Dubravka Mijatovi - Prvi muž poznate glumice konačno progovorio, njegove reči seku kao mač

Facebook

 

Dubravka i Goran su posle razvoda ostali ostali prijatelji, a Radaković je u više navrata isticao kako je njegova bivša supruga divna i posvećena majka. Ona se 2007. godine udala za Marinka Madžgalja, sa kojim je dobila ćerku Saru.

Komentari (0)

Loading