Celebrity News

GOTOVO: Poznata manekenka iz Dubaija iznela dokaze svog odnosa sa Novakom i fotografije koje će rasplakati Jelenu

Razvod Novaka i Jelene Đoković ponovo je tema

GOTOVO: Poznata manekenka iz Dubaija iznela dokaze svog odnosa sa Novakom i fotografije koje će rasplakati Jelenu

Razvod Novaka i Jelene Đoković često je tema domaćih medija, bilo da je reč o neraščišćenim računima sa svekrvom ili aferama koje neretko prate Novakovo ime. Sada je ponovo reč o nagađinjama o odnosu emotivnih partnera, nakon što je poznata manekenka iz Dubaija objavila fotografije sa Novakom.

- Bilo je divno ponovo se družiti sa najboljim teniserom na svetu - napisala je ona.

Pročitajte: Ovo mu nije trebalo - Novak Đoković uhvaćen u Dubaiju sa fatalnom Ruskinjom, Jelena preduzela drastične mere (FOTO)

 

 

Još jedna u nizu prelepih obožavateljki najboljeg tenisera sveta objavila je fotografiju na kojoj poziraju zagrljeni i navela mnoge da još jednom komentarišu razvod i brak Novaka i Jelene Đoković. Međutim, baš kao i do sada skladni par, naviknut da se nosi sa govorkanjima o njihovom odnosu, nastavio je svoju ljubav. 

Nole je spakovao kofere i doputovao u Srbiju, u zagrljaj svoje voljene supruge, koja uprkos brojnim fotografijama, napisima i govorkanjima nikada nije posumnjala u Novakovu ljubav. Da je razvod Novaka i Jelene Đoković daleko i da su njih dvoje nikad srećniji govori i činjenica da su "Dan žena" proveli u društvu čitave porodice, uz romantične balade Crvene jabuke.

 

Komentari (1)

Loading
Rale

16:35 11.03.2023

Ovo je ko zna koja po redu "afera".Kada si svetski poznat,imas račun u banci koji se broji na desetine miliona,neminovno je da te saleću lepe i one manje lepe žene.Nekima je dovoljna slika,a neke bi nešto više.Nije mu lako. Jeleni, takođe ali to je cena slave,novca i profesije.