Celebrity News

Lepotan kakvog niste videli: On živi sa Novakom i Jelenom u kući 15 godina i zna sve njihove tajne, vreme je da ga upoznate (FOTO)

Deca Jelene i Novaka Đokovića imaju sve što požele

Lepotan kakvog niste videli: On živi sa Novakom i Jelenom u kući 15 godina i zna sve njihove tajne, vreme je da ga upoznate (FOTO)

Dalibor Danilović

Deca Jelene i Novaka Đokovića privilegovana su u svakom pogledu. Sportista i njegova supruga vrlo su im posvećeni, Stefan i Tara imaju tačno regulisanu ishranu, školovanje na visokom nivou na nekoliko jezika, dok su im i bebisiterke vrlo kvalifikovane i okrenute modelu vaspitanja koje njihova majka preferira. Na naslednike prvog tenisera sveta glas nikada nije podignut, u njihovoj porodici ne važi krilatica "Batina je iz raja izašla", te bi se reklo da rastu pod staklenim zvonom.

Pročitajte: Kad muž i žena postanu STRANCI: Jelena sve glasnija u nameri da ostavi Novaka, fotografije kao DOKAZ

Profimedia

 

Uprkos tome što sina i ćerku žele da zaštite od svih nedaća Novak i Jelena svesnu su da je itekako važno pustiti ih da lično osete pojedine nelagodnosti, napor, nepravdu i sve ono što zapravo čini život. Nadaju se da će ima socijalizacija pružiti taj primer, dok se kod kuće uz puno ljubavi i pažnje takođe trude da ih nauče da izazove ne ignorišu i ne strahuju od njih, već da je potrebno da se sa njima uhvate u koštac i prevaziđu ih. Deca Jelene i Novaka Đokovića takođe od ponosnih roditelja uče to koliko je porodica važna, koliko je bitno da jedni od drugima brinu, a ovaj segment konkretno Stefan i Tara najbolje razumeju kroz igranje sa psom Pjerom koji je u porodici punih 15 godina. 

Pročitajte: A rekli su da će stati na dvoje dece! Jelena i Novak Đoković presrećni podelili DIVNE vesti, pogledajte kako Jelena sija (FOTO)

Fondacija Novak Đoković

 

Oboje su savladali sva zaduženja oko njega. Umeju da ga odvedu u šetnju, da mu pomognu kada je bolestan, jednostavno vode računa o njemu i vole ga uprkos činjenici da kao i svaki ljubimac ume povremeno da napravi i neki peh.

Pročitajte:Ristić Jelena, u ćošak, molim vas! Zbog ovog snimka danas svi pričaju o Đokovićima VIDEO

Instagram

 

Pjeru, vrlo važnom članu Novakove i Jelenine porodice danas je rođendan,  što je supruga tenisera podelila sa svojim pratiocima uz balone i tortu.

- Petnaest godina ljubavi - napisala je Jelena.

Poklon fotografije doma Jelene i Novaka Đokovića u Marbelji

 

Komentari (0)

Loading