Celebrity News

Jedina porodična fotografija: Ovo je Nikolijin otac i najveća ljubav Vesne Zmijanac, fatalan je i moćan muškarac

Bivši muž Vesne Zmijanac je bio on

Jedina porodična fotografija: Ovo je Nikolijin otac i najveća ljubav Vesne Zmijanac, fatalan je i moćan muškarac

Vesna Zmijanac može se pohvaliti blistavom karijerom koju nije gradila na skandalima, već svoj uspeh duguje raskošnom glasu i hitovima koji se i dan danas slušaju. Iako je u mladosti važila za fatalnu damu koja je samo jednim pogledom umela da zavrti pamet svakom muškarcu, srce slavne pevačice pripalo je Vladi Jovanoviću, nekadašnjem šefu marketinga „Radio-televizije Srbije“.

Osim lepote, Vlada je u Vesni video i neosporiv talenat, te je odlučio da zarad ljubavi napravi presedan vredan divljenja. Naime, on je doneo odluku je da Vesnin spot bude predstavljen u „Dnevniku“, najgledanijoj informativnoj emisiji u to vreme. Veliku ljubav krunisali brakom, a potom su se ostvarili i u ulozi roditelja kada je ćerka Nikolija došla na svet. 

Pročitajte: Jedina porodična fotografija iz srećnog perioda - Ovo je Nikolijin otac koji je ostavio Vesnu zbog pića

Instagram screenshot

 

Iako su se ludo voleli, njihova ljubav nije imala srećan kraj, a bivši muž Vesne Zmijanac se nedugo nakon razvoda ponovo oženio dobio još dvoje dece, ćerku Teodoru i sina Luku

‒ Kad sam se rodila, ničega mi nije manjkalo materijalno, ni od majke, ni od oca. Ali, oni su bili razvedeni i ja sam kao dete uvek imala dve spavaće sobe, dva radna stola, dva ormana, sve duplo. Kao mala maštala sam da imam samo jednu sobu, jedan orman, radni sto. To izobilje uvek me je rastuživalo jer sam htela da budu zajedno ‒ izjavila je jednom prilikom Vladina i Vesnina naslednica, pa dodala: 

‒ Sada svojim najvećim luksuzom smatram to što je moja porodica na okupu i što smo živi, zdravi, puni ljubavi i što deca odrastaju uz mene i Relju. To je nešto što, po mom mišljenju, ne može da se kupi novcem i nema veze sa profesijom ‒ zaključilja je Nikolija.

Pročitajte: Zorica Brunclik jednu stvar nikada nije oprostila Vesni Zmijanac - Moja porodica je zbog nje mnogo plakala

Instagram screenshot

 

Podsećanja radi, bivši muž Vesne Zmijanac, doktor ekonomskih nauka, oduvek je bio uzor svojoj naslednici koja je krenula njegovim stopama. Svoje studije Nikolija Jovanović završila je u Atini što je njene roditelje učinilo veoma ponosim. 

Nije poznato da li je bivši muž Vesne Zmijanac uz nju u ovim teškim danima, kada folk legenda prolazi kroz velike zdravstvene izazove. Njoj je, naime, danas operisano srce, a Nikolija se oglasila i poručila svima da veruje i nada se da će se njena mama uspešno oporaviti.

Komentari (0)

Loading