Lifestyle

Konačno samostalni: Nikolija i Relja se uselili u svoj stan, samo pogled na kuhinju otkriva kakav luksuz je u pitanju (FOTO)

Dom Nikolije Jovanović i Relje Popovića može se uporediti sa nekretninaa svetskih zvezda

Konačno samostalni: Nikolija i Relja se uselili u svoj stan, samo pogled na kuhinju otkriva kakav luksuz je u pitanju (FOTO)

Od honorara i uspešnih nastupa Relja Popović i Nikolija Zmijanac uspeli su da kupe stan u centru Beograda, a tek pre nekoliko nedelja završili su opremanje i uspeli da se usele. Oni su godinama živeli u jednoj od luksuznih nekretnina na Vračaru koje poseduje Nikolijina majka Vesna Zmijanac. No, konačno je došlo vreme za osamostaljivanje, pa r'n'b pevačica i reper odnedavno u novom raskošnom domu odgajaju svoje dve naslednice. Dom Nikolije Jovanović i Relje Popovića nestvarno je lep, a kako tačno izgleda enterijer nenamerno sa pratiocima na "Instagramu" podelio je nedavno Relja.

Pročitajte: RASTALI SE Nikolija i Relja: Vesnina ćerka objavila saopštenje na Instagramu (FOTO)

Instagram

 

U želji da naglasi kako puno radi i kako mu je potreban odmor muzičar je objavio fotografiju iz dnevnog boravka. U ležećem položaju na udobnom kauču Relja se fotografisao iz dva ugla. U jednom su u prvi plan dospele police sa knjigama, nagradama i uspomenama, u drugom pak za oko mnogima zapala je vrlo moderna, nova kuhinja.

Pročitajte: Ćerke Nikolije i Relje su kopije bake Vesne! Pevačica otkrila ono što Nikolija ne želi, pogledajte kako uživaju na Bukulji (FOTO)

ATA images

 

Dom Nikolije Jovanović i Relje Popovića vrlo je luksuzan, krase ga crni i detalji u boji drveta. Krevet koji zauzima najveći deo dnevnog boravka u bež boji, pa i trpezarisjki sto koji je smešten između sobe i kuhinje. 

Pročitajte: Pokupila decu i otišla kod majke na Bukulju: Evo ko je kriv što je Nikolija OSTAVILA Relju

Instagram

 

Od dela namenjenog za odmor i relaksaciju sa čijih zidova vise umetničke slike i televizor velikog ravnog ekrana, kutak u kom se pripremaju obroci razdvaja šank sa dve barske stolice crne boje. Gornji ormarići, pojedini doduše tamnih su nijansi takođe, dobar deo je i boje drveta, a ono što je interesantno je da nema ručki, što je noviji standard u izradi kuhinjskih elemenata.

Pročitajte: Dobri odnosi su samo privid? Vesna Zmijanac konačno otkrila istinu o zetu Relji i nedavnom INCIDENTU na aerodromu

Instagram

 

Neosporno je da muzički par ima ukusa i da je dosta novca izdvojio za uređenje svog kutka iz snova.

Poklon fotografije doma Nikolije Jovanović u Atini

 

Komentari (0)

Loading