Celebrity News

Svadba u malenom stanu: Ovako su Ksenija i Saša Milošević Mare izgledali na venčanju, zbog venčanice je SVI OGOVARAJU (FOTO)

Ksenija i Saša Milošević Mare - slike sa venčanja isplivale u javnost

Svadba u malenom stanu: Ovako su Ksenija i Saša Milošević Mare izgledali na venčanju, zbog venčanice je SVI OGOVARAJU (FOTO)

Petar Đorđević

Ksenija i Saša Milošević Mare uživaju u skladnom braku i ne kriju da su zaljubljeni kao i prvog dana. Naš uspešni kompozitor i njegova supruga, violinistkinja i koncert-majstor “Beogradske filharmonije” svoju ljubavnu priču započeli su 2010. godine, a tri godine kasnije doneli su odluku da svoju ljubav krunišu brakom. 

Pročitajte: U domu Saše Miloševića Mareta - Narodski rečeno ja sam se udao (foto)

M.M./ATAImages

 

Sudbonosno „DA” Ksenija i Saša Milošević su jedno drugom izgovorili u malenom stanu u kojem i dan danas žive. Kako su tada preneli svi domaći mediji, novopečeni mladenci su upravo taj stan dobili na poklon od mladinog oca Bokija Miloševića

Posebno je zanimljiva činjenica da mlada nije morala da menja prezime, budući da joj je i devojačko isto kao i muževljevo, a da je sve "moralo" da bude u znaku Miloševića govori i to što je Mare za kuma uzeo glumca Andriju Miloševića. Mlada nije imala takav zahtev, pa je za kumu izabrala drugaricu iz detinjstva Tamaru, koja je zbog njihovog venčanja doputovala iz Grčke gde i živi.

Pročitajte: Morao sam da radim na njihovom odnosu! Saša Milošević Mare prvi put o sinovima iz prvog braka i kako su prihvatili njegovu ženu Kseniju

Grand Online

 

Tokom godina provedenih u vezi, a potom i u braku, partneri su jedno drugom bili najveća podrška, a kao kruna njihove ljubavi na svet je došao sin Vanja. Dok je Kseniji Vanja prvo dete, Mare iz prvog braka ima dva sina Luku i Ognjena koji su u sjajnim odnosima sa tatinom suprugom. 

Komentari (0)

Loading